Aktuellt

Håll dig uppdaterad om vad som är aktuellt hos oss just nu. Här kan du läsa om allt ifrån våra nyheter och information från våra samarbetspartners till även händelser och mässor.


Aktuellt samtalsmetodik

 

AKTUELLT! 2022-09-16

Är du intresserad av att få olika samtalsmetoder och förhållningssätt för att kommunicera med dina klienter, patienter eller kunder? Läs då vår nya kurs till samtalsmetodik som ger dig viktiga redskapen inom samtal.

Du kan anmäla dig och börja läsa redan nu!


Aktuellt konflikthantering i arbetslivet

AKTUELLT! 2022-09-15

Vill du få viktiga redskap för att kunna hantera konflikter på arbetsplatsen i din roll som chef eller ledare? Läs då vår ny distanskurs konflikthantering i arbetslivet! Du får viktiga kunskaper så att du kan bemöta, hantera och lösa konflikter på ett professionellt sätt som även bidrar till en god arbetsklimat. Här kan du läsa mer om kursen.

Du kan anmäla dig redan nu!


Aktuellt trappmodellen

AKTUELLT! 2022-09-14

Nu lanserar vi vår nya kurs till trappmodellen! Trappmodellen är ett samtalsverktyg som används vid krissamtal med barn som har upplevt våld i sina nära relationer. Om du arbetar med dessa barn och vill dessutom få en viktig och användbar kompetens så läs denna kurs.

Anmäl dig redan idag och börja läsa fr.o.m. 2022-09-15.

Vill du veta mer om kurser? Kika här på kurssidan så får du all information om den!


Hemsida Aktuellt 2022-09-09

AKTUELLT! 2022-09-09

Är du intresserad av att fördjupa dig inom HR och även andra delar inom organisationen? Då kan vår nya kurs till HR-generalist vara för dig! I den får du en fördjupad inblick i HR frågor som är aktuella inom företag och organisationer. Läs allt om kurser här.


Aktuellt Solcellsmontör Gruppsol 2022-07-05

AKTUELLT! 2022-07-05

Vi presenterar ett stolt samarbete med ledande solcellsföretaget GruppSol för dig som läser till solcellsmontör hos oss. Vill du veta mer? Kika hit!


Aktuellt Nys vårdkurser 2022-07-01

AKTUELLT! 2022-07-01

Nu har vi lanserat nya vårdkurser för dig som vill läsa och därmed få mer kompetens! Dessa eftertraktade nyheter finns nu hos oss:

Anmälan öppnar fr.o.m. 2022-08-15 och därefter kan du välja valfritt startdatum fr.o.m. 2022-09-01.


Aktuellt Läs till stödassistent

AKTUELLT! 2022-06-22

Nu erbjuder vi distansutbildning till stödassistent! Detta är en mycket eftertraktad yrke där det finns dessutom stora behov av personal över hela landet.

  • Få den kompetens som arbetsmarknaden efterfrågar.
  • Utbildningen motsvarar 10 månader, men läs snabbt och bli färdigt i mindre än 5 månader!
  • Börja redan nu!

Vill du veta mer? Kika här så kan du läsa mer!


Hemsida Aktuellt Vardartikel med Buket 2

AKTUELLT! 2022-06-17

Äldrenytt har intervjuat Buket som är vår utbildningsledare för våra utbildningar och kurser inom vård och omsorg bl.a.:

Hon berättar lite mer om sig själv, vad du kan läsa nu och även de spännande nyheterna som är på ge inom kort. Kika på artikeln så kan du läsa mer!