Aktuellt

Håll dig uppdaterad om vad som är aktuellt hos oss just nu. Här kan du läsa om allt ifrån våra nyheter och information från våra samarbetspartners till även händelser och mässor.


Aktuellt SM certifiering 2023-01-31

AKTUELLT 2023-01-31

Nu kan du som läser vår distansutbildning till solcellsmontör bli certifierad genom vår samarbetspartner Svensk Solenergi.

I kursplanen ingår det uppgifter för att förbereda dig inför certifieringen. Det är valfritt att ta provet och du som elev hos oss får ett förmånligt pris när du anger att du är elev hos oss. Kostnaden för certifieringen tillkommer och allt sköts av Svensk Solenergi. Vill du veta mer om certifieringen? Kika på deras hemsida!


Aktuellt 2023-01-18 Nya SeQF utbildningar

AKTUELLT 2023-01-18

Ännu flera av våra utbildningar är nu nivåplacerade av MYH (Myndighet för yrkeshögskola) enligt SeQF!

SeQF Nivå 4 placeringar (gymnasial nivå)

SeQF Nivå 5 placeringar (eftergymnasial nivå)

Här i vår blogginlägg kan du läsa mer om vad SeQF betyder både för dig som elev och även för arbetsmarknaden.


Aktuellt Miljöpedagog

AKTUELLT 2022-10-28

Vill du hjälpa företag och organisationer att möta sina miljömål? Bli då miljöpedagog och arbeta med att kartlägga, planera och genomföra förändringar till ett bättre miljötänkesätt och hållbar utveckling. På utbildningssidan kan du läsa mer om hur du kan jobba för att främja en grönare framtid.

Du kan anmäla dig och börja läsa till detta spännande yrke redan nu!


Aktuellt Terapeutonline kampanj 2202-10

AKTUELLT 2022-10-21

Jobbar du som terapeut och vill öka din synlighet? Bli då medlem hos Terapeutonline.se, ett online nätverk som hjälper klienter att hitta rätt terapeut.

För dig som har läst till kognitiv beteendeterapeut eller par- och relationsterapeut hos oss på Cady erhåller du 10% rabatt när du uppger en speciell rabattkod vid ansökan. Vill du få koden? Mejla gärna vår kundtjänst!


Aktuellt 2022-10-06 Nya SeQF utbildningar

AKTUELLT 2022-10-06

Nu har vi fått flera utbildningar godkända av MYH (Myndighet för yrkeshögskolan) enligt SeQF kvalifikationsnivå 5.

Med denna kvalifikation blir du ännu mer konkurrenskraftig på arbetsmarknaden. Här kan du läsa mer om vad det betyder.


Aktuellt Trädgårdsmästare

AKTUELLT 2022-09-28

Är du intresserad av allt om växter och vill jobba med att planering och sköta utomhusmiljöer? Läs då till trädgårdsmästare och bli expert på att växa, plantera och underhålla gröna områden såsom trädgårdar och kyrkogårdar.

Du kan anmäla dig redan nu och börja läsa fr.o.m. 2022-11-01!


Aktuellt samtalsmetodik

 

AKTUELLT 2022-09-16

Är du intresserad av att få olika samtalsmetoder och förhållningssätt för att kommunicera med dina klienter, patienter eller kunder? Läs då vår nya kurs till samtalsmetodik som ger dig viktiga redskapen inom samtal.

Du kan anmäla dig och börja läsa redan nu!


Aktuellt konflikthantering i arbetslivet

AKTUELLT 2022-09-15

Vill du få viktiga redskap för att kunna hantera konflikter på arbetsplatsen i din roll som chef eller ledare? Läs då vår ny distanskurs konflikthantering i arbetslivet! Du får viktiga kunskaper så att du kan bemöta, hantera och lösa konflikter på ett professionellt sätt som även bidrar till en god arbetsklimat. Här kan du läsa mer om kursen.

Du kan anmäla dig redan nu!


Aktuellt Trappanmodellen

AKTUELLT 2022-09-14

Nu lanserar vi vår nya kurs till trappanmodellen! Trappanmodellen är ett samtalsverktyg som används vid krissamtal med barn som har upplevt våld i sina nära relationer. Om du arbetar med dessa barn och vill dessutom få en viktig och användbar kompetens så läs denna kurs.

Anmäl dig redan idag och börja läsa fr.o.m. 2022-09-15.

Vill du veta mer om kurser? Kika här på kurssidan så får du all information om den!


Hemsida Aktuellt 2022-09-09

AKTUELLT 2022-09-09

Är du intresserad av att fördjupa dig inom HR och även andra delar inom organisationen? Då kan vår nya kurs till HR-generalist vara för dig! I den får du en fördjupad inblick i HR frågor som är aktuella inom företag och organisationer. Läs allt om kurser här.


Aktuellt Gruppsol samarbete

AKTUELLT 2022-07-05

Vi presenterar ett stolt samarbete med ledande solcellsföretaget GruppSol för dig som läser till solcellsmontör hos oss. Vill du veta mer? Kika hit!


Aktuellt Nys vårdkurser 2022-07-01

AKTUELLT 2022-07-01

Nu har vi lanserat nya vårdkurser för dig som vill läsa och därmed få mer kompetens! Dessa eftertraktade nyheter finns nu hos oss:

Anmälan öppnar fr.o.m. 2022-08-15 och därefter kan du välja valfritt startdatum fr.o.m. 2022-09-01.


Aktuellt Läs till stödassistent

AKTUELLT 2022-06-22

Nu erbjuder vi distansutbildning till stödassistent! Detta är en mycket eftertraktad yrke där det finns dessutom stora behov av personal över hela landet.

  • Få den kompetens som arbetsmarknaden efterfrågar.
  • Utbildningen motsvarar 10 månader, men du kan läsa snabbt och bli färdigt i mindre än 5 månader!
  • Börja redan nu!

Vill du veta mer? Kika här så kan du läsa mer!


Hemsida Aktuellt Vardartikel med Buket 2

AKTUELLT 2022-06-17

Äldrenytt har intervjuat Buket som är vår utbildningsledare för våra utbildningar och kurser inom vård och omsorg bl.a.:

Hon berättar lite mer om sig själv, vad du kan läsa nu och även de spännande nyheterna som är på ge inom kort. Kika på artikeln så kan du läsa mer!