Företag

Företag och organisationer

Våra kvalitativa utbildningar har en konkurrenskraftig utbildningskostnad!

Har ditt företag eller organisation behov av att utbilda eller kompetensutveckla sin personal? Behöver din personal särskilda kompetenser för att kunna utföra sitt arbete? Vill du bibehålla din personal på arbetsplatsen under sin studietiden? Då har vi en utbildningslösning för dig!

Vi erbjuder yrkesutbildningar och kompetenskurser inom flera olika områden. Innehållet i dessa är framtagna utifrån bl.a. arbetsmarknadens krav för att våra elever ska få den kompetens och kunskap som efterfrågas.

Mot förfrågan kan vi skräddarsy ett utbildningsupplägg utifrån din verksamhets krav och behov. Vi kan erbjuda bl.a. specialanpassade kursplan, utbildningspaket för större grupper, utbildningar på deldistans, flexibelt eller fast studieupplägg, tidsbegränsade utbildningar, fördjupningskurser och mycket mer.

I våra utbildningar ingår teoretiska uppgifter och praktik för att eleven ska kunna få arbetslivserfarenhet inom yrket. Om du som arbetsgivare önskar kan praktiken valideras bort då din anställd arbetar inom samma yrkesområde som utbildningen.


Begär en offert idag!

Fyll gärna i formuläret nedan eller mejla oss på marknadsavdelningen@cady.se och berätta om vilka önskemål du har så återkommer vi med ett förslag.

  Företag/Organisation
  Kontaktperson
  Telefonnummer
  E-postadress
  Utbildning
  Antal deltagare
  Meddelande

  Klicka här för att läsa om våra integritetspolicy gällande hantering av personuppgifter enligt GDPR.


  Norrbehandling AB

  ”Ni hittade en lösning åt oss och det var väldigt fokuserad på kunden. Då kände jag , men de här. De här vill jag ju köpa tjänster utav för här var det långsiktigt för man ser också till kundens behov. Så otroligt nöjd med det.” Marcus, ägare Norrbehandling AB

  Läs Marcus story här!  Cady Training Academy är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001.

  ISO 9001 14001 logga 2