Företag

Företag 1200x630

Har ditt företag eller organisation behov av att utbilda eller kompetensutveckla sin personal? Behöver din personal särskilda kompetenser för att kunna utföra sitt arbete? Vill du bibehålla din personal på arbetsplatsen under sin studietiden? Då har vi en utbildningslösning för dig!

Vi erbjuder yrkesutbildningar och kompetenskurser inom flera olika områden. Innehållet i dessa är framtagna utifrån bl.a. arbetsmarknadens krav för att våra elever ska få den kompetens och kunskap som efterfrågas.

Skräddarsydda utbildningar och kurser efter dina behov

Mot förfrågan kan vi skräddarsy ett utbildningsupplägg utifrån din verksamhets krav och behov. Vi kan erbjuda bl.a. specialanpassade kursplan, utbildningspaket för större grupper, utbildningar på deldistans, flexibelt eller fast studieupplägg, tidsbegränsade utbildningar, fördjupningskurser och mycket mer. Våra kvalitativa utbildningar har en konkurrenskraftig utbildningskostnad.

I våra utbildningar ingår teoretiska uppgifter och praktik för att eleven ska kunna få arbetslivserfarenhet inom yrket. Om du som arbetsgivare önskar kan praktiken valideras bort då din anställd arbetar inom samma yrkesområde som utbildningen.


Begär en offert

Fyll gärna i formuläret nedan eller mejla oss på ekonomi@cady.se och berätta om vilka önskemål du har så återkommer vi med ett förslag.

Klicka här för att läsa om våra integritetspolicy gällande hantering av personuppgifter enligt GDPR.


Referenser

Norrbehandling AB

”Ni hittade en lösning åt oss och det var väldigt fokuserad på kunden. Då kände jag , men de här. De här vill jag ju köpa tjänster utav för här var det långsiktigt för man ser också till kundens behov. Så otroligt nöjd med det.” Marcus, ägare Norrbehandling AB

Läs Marcus story här!

Läs flera referenser här.


Några av de arbetsgivare som har valt att utbilda sin personal hos oss är bl.a.:

Stockholms stad   
Göteborgs stad   
Malmö stad
Helsingborgs kommun   
Södertälje kommun   
Landskrona kommun   
Oxelösunds kommun   
Dals Ed
Vadstena kommun
Trygghetsrådet   
Omställningsfonden
Prio 1   
Gnistan HVB AB   
Ericsson
Crewford Care   
Sikta AB   
Astreab

ISO grå bakgrund 1200x630

Cady Training Academy är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001.