Företag

Företag och organisationer

Har ditt företag eller organisation behov av att utbilda eller kompetensutveckla sin personal? Behöver din personal särskilda kompetenser för att kunna utföra sitt arbete? Vill du bibehålla din personal på arbetsplatsen under sin studietiden? Då har vi en utbildningslösning för dig!

Mot förfrågan kan vi skräddarsy ett utbildningsupplägg utifrån din verksamhets krav och behov. Vi kan erbjuda bl.a. specialanpassade kursplan, utbildningspaket för större grupper, utbildningar på deldistans, flexibelt eller fast studieupplägg, tidsbegränsade utbildningar, fördjupningskurser och mycket mer.

I våra utbildningar ingår teoretiska uppgifter och praktik för att eleven ska kunna få arbetslivserfarenhet inom yrket. Om du som arbetsgivare önskar kan praktiken valideras bort då din anställd arbetar inom samma yrkesområde som utbildningen.

Begär en offert idag!

Fyll gärna i formuläret nedan eller mejla oss på administration@cady.se och berätta om vilka önskemål du har så återkommer vi med ett förslag.

Företag/Organisation
Kontaktperson
Telefonnummer
E-postadress
Utbildning
Meddelande

Klicka här för att läsa om våra integritetspolicy gällande hantering av personuppgifter enligt GDPR.

Våra kvalitativa utbildningar har en konkurrenskraftig utbildningskostnad!


Norrbehandling AB

”Ni hittade en lösning åt oss och det var väldigt fokuserad på kunden. Då kände jag , men de här. De här vill jag ju köpa tjänster utav för här var det långsiktigt för man ser också till kundens behov. Så otroligt nöjd med det.” Marcus, ägare Norrbehandling AB

Läs Marcus story här!