Beteendevetskap / livsstil

Gillar du att vägleda människor och ge råd? Läs en distansutbildning inom beteendevetskap / livsstil! Här kan du se vårt utbud av utbildningar i denna kategori.


Beteendevetskap / livsstil Kognitiv beteendeterapeut 2019 1200x630

Kognitiv beteendeterapeut

Kognitiv beteendeterapi utgår ifrån att hjälpa människor med att se samband mellan deras känslor, tankar och även fysiologiska reaktioner. Det är ett väldigt individualiserat behandlingssätt som är baserad på varje enskildes upplevelser som gör hen till en unik människa.


Beteendevetskap / livsstil Kostrådgivare och hälsopedagog 2020 1200x630

Kostrådgivare och hälsopedagog

Allt fler blir mer hälsomedveten och strävar efter att leva en hälsosam livsstil. Det kan nås genom olika matvanor och kost samt även fysisk aktivitet. Genom rådgivning om hur man kan äta bättre och även komma i form hjälper du människor till ett bättre och sundare liv.


Beteendevetskap / livsstil Par- och relationsterapeut 2021 1200x630

Par- och relationsterapeut

Att vara i en relation kräver både självinsikt och förståelse för sin partner. Genom samtalsterapi både med enskilda och par kan du hjälpa människor att kunna öppna upp en dialog, få en förståelse och lösa konflikter inom sina relationer.


Beteendevetskap / livsstil Sexrådgivare 2020 1200x630

Sexrådgivare

Bli sexrådgivare och hjälpa människor genom samtalsterapi att förstå sin sexualitet och därmed även få ett bättre samliv. Det kan handla om både par eller enskilda som behöver rådgivning och du kan även arbeta som informatör på skolor eller som kolumnist i medier.


Distansutbildningar 1200x630

Andra distansutbildningar

Är du intresserad av att läsa en utbildning i ett annat yrkesområde än beteendevetskap / livsstil? Kolla hela vårt utbud! Vi erbjuder utbildningar inom flera andra områden såsom organisation och ledarskap, vård och omsorg, social omsorg samt fastighet och bygg.


Distanskurser

Distanskurser

Önskar du få kompetensutveckling som du kan använda i ditt arbetsliv? Läs en av våra distanskurser! Då kan du få just den kompetens som du behöver för att ta dig till nästa nivå i ditt arbetsliv. Välj bland flera olika yrkesområden såsom social omsorg, vård och omsorg samt organisation och ledarskap.