Elever om sin utbildning

Vad tycker våra elever om sin utbildning och oss?

Att utbilda sig är ett stort steg och vi på Cady anser att våra elevers trivsel är en oerhört viktig del av deras framgång.  Nedan kan du läsa några kommentarer från våra tidigare elever.Administratörelever

“Är jättenöjd med utbildningen!”  Johanna B.

“Vissa ämnen var väldigt “torra” men nödvändiga. Blev pushad av elevcoachen tills det att jag kom över puckeln. Fick sedan jobbet jag ville ha.”  Pontus

“Jag är mest nöjd med att jag kunnat studera när jag haft tid och att jag fått respons omedelbart både gällande kommentarer och godkännande. Jag har även fått snabba och utförliga svar vid övrig kontakt med institutionen.”  Annika R.


Apoteksteknikerelever

“Min chef på apoteket skickade mig då han ville ha mig utbildad. Det gick utmärkt att studera samtidigt som jag kunde arbeta.”  Josephine B.

“Bästa jag gjort. Läste in hela utbildningen på åtta månader och fick sedan fast tjänst”  Giesela F./Västerås


Barnskötarelever

“Att kunna lägga upp utbildningen helt utifrån min egen tid. Dessutom riktigt snabba svar från mentorerna.  Jättenöjd! Har fått med mig väldigt mycket!”  Anna H.

“Att utbilda mig i mitt tempo passade mig utmärkt.”  Lind J.

“Min arbetsgivare betalade utbildning så jag hon kunde fastanställa mig. Det bästa som hänt mig.”  Malin J.

“Är nöjd med nästintill allt.”  Caroline K.


Elevassistentelever

”En intressant utbildning för mig som älskar att arbeta med barn.”  Charlotte

”Jag fick fastanställning direkt när jag började utbildningen.”  Jesper A.

”Jag hade svårt med studiedisciplinen i början då kursen är helt på distans men fick fantastisk coachning av kursledaren.”  Tina

”Jag arbetade som elevassistent, men tog den här utbildningen för att kompetenshöja mig. En lyckosatsning.”  Patricia

“Det tog lite tid att läsa och förstå allt och en hel del självdisciplin. Men det gick vägen och nu arbetar jag med det jag vill.”  Sven

“Bra att jag har kunnat göra utbildningen hemifrån och kunnat fortsätta jobba under tiden. Skolan har också alltid svarat snabbt när jag har undrat över något. Det var också bra att vi i början gjorde upp när och hur vi skulle ha kontakt med varandra. Plattformen är också bra! Uppgifterna var tydliga och att bara kunna klicka sig fram därifrån till filmerna man skulle se, kändes så enkelt. Omdömen på arbeten kom också snabbt, vilket var jätteskönt. Mycket bra utbildning!”  Päivi

“Att jag har fått läsa boken Beteendeproblem i skolan, den har gett mig mycket.”  Ulrika J.


Fördjupningskurser

“Jag är nöjd med hela utbildningen, bra böcker.  Det är en mycket intressant utbildning.  Bra feedback från lärarna.” Pia M. (inriktning missbruk)


Fritidsledarelever

“Gillar den interaktiva boken. Önskade att alla böcker var interaktiva.”  Jonas

“Jättebra coach, bra litteratur, lättförståelig lärplattform. Nöjd”  Anders B.

“Den bästa kurs jag någonsin gått! Oerhört nyttig och lärorik.”  Adisa B.

“Bemötandet och responsen man får utav sin mentor, som snabbt och enkelt förklarar och hjälper till med det man behöver.”  Dany G.


Hotel managementelever

“Utbildningens upplägg gjorde att jag kunde arbeta kvar medans jag studerade. Efter avslutade studier så fick jag tjänsten som vikarierande hotellchef.”  Lars S.


Hotellreceptionistelever

”En rolig utbildning för mig som älskar att arbeta med service.”  Angelika

”Jag fick jobb direkt efter avslutad utbildning och praktik.”  Annika G.

”Jag fick praktikplats redan en månad in på utbildningen och därefter fast jobb.”  Peter T.

”Fick jobb på hotell i Norge direkt efter avslutad utbildning. Dom var mycket nöjda med mina kunskaper efter avslutad utbildning.”  Karin S.

“Jag är mycket nöjd med kontakten jag fått av min mentor som följt upp mig. Det var mycket god service och mycket trevlig mentor. Jag har också varit nöjd med hur utbildningen var upplag då det var min första distanskurs blev jag mycket positivt överraskad. Boken som jag fick sänt till mig har varit till hjälp men inte alltid och det är bra, utbildningen fick mig själv att tänka efter och ge mina personliga åsikter vilket jag uppskattar.”  Stefan


HR-Specialistelever

“Det tydliga upplägget, smidigheten kring att lämna in sina uppgifter och den goda kontakten med mentorerna/snabba svar på frågor och bra feedback.”  Therese S.

“Perfekt upplägg. Hade redan en hr-tjänst men ingen utbildning, men den fick jag här.”  Anna-Lena

“Bara lovord om utbildningen. även från teknisk support som hjälpte mig när jag hade problem.”  Veronica

“Att jag kunnat lägga upp mitt arbetstempo utifrån mig själv och vilken tid jag har. Snabba svar när man ställt frågor.”  Cecilia S.


Integrationspedagogelever

“Tack vare utbildningen fick jag fast tjänst på boendet där jag arbetar sam många verktyg för att hjälpa de nyanlända.”  Mustafa I.

“Mycket pluggande. Var tufft då jag har lätt dyslexi men fick stödet jag behövde och klarade utbildningen på ett och ett halvt år.”  Hanna F.


KBT-elever

“Att det är i ens egna takt och spelar ingen roll om man har perioder då man har mer eller mindre tid, oavsett alltid bra och snabb feedback. Innehållet av utbildningen är väldigt bra och blev rikare vad det gäller kunskapen. Väldigt intressant, inte enbart för att intresset finns utan även för upplägget och val av litteraturen med mera. Ser fram emot att börja arbeta med detta, samt att längre fram efter en studiepaus studera igen hos er” Rosmari M.

“Det var en praktisk utbildning då allt är på distans. Men tackvare bra coachning så fixade jag det.”  Lennart S.

”Det bästa ja gjort i mitt liv.”  Sandra

”Distansutbildningen passade mig perfekt då jag bor på landet.”  Jonas B.

”Många timmars studerande blev det, men numera så har jag min egen praktik.”  Johanna


Kostrådgivare/hälsopedagogelever

”Jag komplimenterade mina kunskaper med denna utbildning. Så numera har jag både rådgivning samt min egen hälsokostbutik.”  Rosanna S.

”Det var tungt att läsa emellanåt. Men kursledaren peppade mig så jag klarade utbildningen.”  Erica

”Distansutbildningen passade mig utmärkt då jag bor i Sundsvall. Numera så arbetar jag på gymmet.”  Stefan S.

“Det bästa jag har studerat. Jobbar numera som PT och kostrådgivare för kommunen.”  S-A Andersson


Sexrådgivarelever

”Tusen tack till hela teamet som bidragit med alltifrån att vara förstående och hjälpa till när jag stötte på ekonomiska hinder till den roligaste feedback jag någonsin fått på rättat arbete.  Jag vill speciellt tacka [Aoife] och Sophia, you guys rock!  Utbildningen har varit fantastisk, jag har lärt mig otroligt mycket genom det upplägg ni skapat. Jag uppskattade hur mycket ni fokuserade på olika kön och cis, det var verkligen lärorikt.”  Alexandra B.

”Jag har en psykolog utbildning i bakgrunden och vidareutbildade mig till sexrådgivare under 2012, vilket jag har väldigt mycket nytta av i min roll som familjerådgivare samt som relationsrådgivare.”  Anna

”Mycket läsande var det men numera har jag hur mycket jobb som hels.t”  Niqolina

”Distansutbildningen passade mig perfekt då jag bor i Stockholm.”  Anders S.

”En perfekt komplettering till min KBT-utbildnin.g”  Helén G.

“Tack för en bra kurs. Återkommer gärna till er. Tack Katarina, din feedback betydde mycket.”  Maud A.


Socialpedagogelever

“Vill bara meddela dig om att jag numera är tillsvidareanställd som Socialpedagog inom Malmö Stad. […]  Jag är givetvis super lycklig och att jag dessutom fick en tillsvidareanställning direkt var långt över förväntan! 🙂  Tusen tack för allt. Vill också att du ska veta att jag känner att utbildningen har hög kvalité och jag känner att jag var väl förberedd inför jobbet med den utbildningen jag har gått.”  Sandra P.

“Att den är intressant och smidig att göra hemifrån, bra plattform och snabb rättning på uppgifterna. Väldigt bra och givande utbildning!”  Monica S.

“Det var mycket studerande men gav mig massor med kunskap och en fantastisk utbildning.”  Ann-Sofie

“Att få läsa på min premisser passade mig perfekt.”  Tatjana

“Jag är nöjd med uppgifterna då det har stärkt mig som person då de krävt ett bra upplägg då jag jobbar 100% också. Jag känner mig stolt att lämnat in välutförda uppgifter vilket har varit er förtjänst då jag uppskattat kursernas uppgifter. Att ha blandat frågeställningar och också egna tankar ökar förutsättningar för att få en sådan personlig men samtidigt välutvecklad inlämning.”  Jennifer H.

“Det var bästa jag har gjort, att jag läste just den utbildningen. Jag är nöjt med allt arbeten som jag fick läsa, bl.a. boken MI och socialrätt. Tackar.”  Florije

“Hej! Det jag är mest nöjd med är att man kan läsa på distans, utan träffar när man jobbar som jag gör som familjehem. Jag tycker att den här utbildningen är helt suverän. Tack så hemskt mycket för mig! :)” Lillemor S.

“Att det inte fanns någon press som det kan bli i skolan när man sitter vid skolbänken, nu hade jag möjlighet att ta det i min egen takt.”  Aurelia D.

“Jag är nöjd med min utbildning, eftersom det var lärorik kurser och intressanta de kurserna jag har läst. jag har även rekommenderat vänner eftersom jag var nöjd med er utbildning och med stolt kan jag säga att det passar många människor som vill utvecklas och utbilda sig hos er.”  Mohamed H.


Undersköterskeelever

”Lätt pedagogisk och väldigt strukturerat program.”  Panagiotis D.

”En intressant utbildning då jag lärde mig mycket jag inte visste trots många år som undersköterska.”  Lena

”Efter utbildningen fick jag direkt fast arbete.”  Anna-Pernilla

”Det var svårt med studierna då jag hade svårt att vara fokuserad men min coach pushade mig och efter åtta månader så fick jag mitt diplom och utbildningsbevis.”  Anders F.

”Lärde mig mycket under utbildningen. Bra upplägg av utbildningen med combon av lärplattform och böcker.”  Johanna
”Cady’s studieform passar mig perfekt. Jag lyckades läsa in utbildningen på dryga 4,5 månader.”  Malin

“Att den helt och hållet är på distans och att man kan jobba samtidigt. Innehållet på kurslitteraturen var mycket bra. Lättlästa och enkla att förstå.”  Anna

“Bra kontakt av mentor som alltid finns där. Bra att man kan läsa på i sin egen takt speciellt när man arbetar samtidigt. Väldigt nöjd med utbildningen!”  Ingela

“Den otroligt snabba responsen på om man hade några frågor eller liknande, toppenservice! :)”  Ronja A.


test