Elever om sin utbildning

Vad tycker våra elever om sin utbildning och oss?

Att utbilda sig är ett stort steg och vi på Cady anser att våra elevers trivsel är en oerhört viktig del av deras framgång. Nedan kan du läsa några kommentarer från våra tidigare elever.Administratörelever

Är jättenöjd med utbildningen! Johanna B.

Vissa ämnen var väldigt “torra” men nödvändiga. Blev pushad av elevcoachen tills det att jag kom över puckeln. Fick sedan jobbet jag ville ha. Pontus

Jag är mest nöjd med att jag kunnat studera när jag haft tid och att jag fått respons omedelbart både gällande kommentarer och godkännande. Jag har även fått snabba och utförliga svar vid övrig kontakt med institutionen. Annika R.


Apoteksteknikerelever

Jag är nöjd med jätte bra medarbete och kommunikation med mentor. Information, kommunikation rad och tips genom hela utbildningen. Vet inte vad kan bli bättre. Jag är jättenöjd med hela utbildningen, tack. Anna S.

Min chef på apoteket skickade mig då han ville ha mig utbildad. Det gick utmärkt att studera samtidigt som jag kunde arbeta. Josephine B.

Bästa jag gjort. Läste in hela utbildningen på åtta månader och fick sedan fast tjänst. Giesela F./Västerås


Barnskötarelever

Mentor är perfekt och snabb att rätta och bedöma min inlämning . Det är bra med uppdatering och veckobrev och återkoppling med information . Rouba A.

Att man kan plugga i sin egna takt och att allt finns på internet och på sin plattform och att man inte behöver åka in till skolan. I sin helhet så tycker jag att denna kurs jag har gått har varit bra och jag skulle rekommendera er till andra som vill plugga på distans. Emelie S.

Att kunna lägga upp utbildningen helt utifrån min egen tid. Dessutom riktigt snabba svar från mentorerna.  Jättenöjd! Har fått med mig väldigt mycket! Anna H.

Att utbilda mig i mitt tempo passade mig utmärkt. Lind J.

Min arbetsgivare betalade utbildning så jag hon kunde fastanställa mig. Det bästa som hänt mig. Malin J.

Är nöjd med nästintill allt. Caroline K.


Elevassistentelever

En intressant utbildning för mig som älskar att arbeta med barn.” Charlotte

Jag fick fastanställning direkt när jag började utbildningen.” Jesper A.

Jag hade svårt med studiedisciplinen i början då kursen är helt på distans men fick fantastisk coachning av kursledaren.” Tina

Jag arbetade som elevassistent, men tog den här utbildningen för att kompetenshöja mig. En lyckosatsning.” Patricia

Det tog lite tid att läsa och förstå allt och en hel del självdisciplin. Men det gick vägen och nu arbetar jag med det jag vill.” Sven

Bra att jag har kunnat göra utbildningen hemifrån och kunnat fortsätta jobba under tiden. Skolan har också alltid svarat snabbt när jag har undrat över något. Det var också bra att vi i början gjorde upp när och hur vi skulle ha kontakt med varandra. Plattformen är också bra! Uppgifterna var tydliga och att bara kunna klicka sig fram därifrån till filmerna man skulle se, kändes så enkelt. Omdömen på arbeten kom också snabbt, vilket var jätteskönt. Mycket bra utbildning! Päivi

Att jag har fått läsa boken Beteendeproblem i skolan, den har gett mig mycket. Ulrika J.


Fritidsledarelever

Utbildningen gav mig en väldigt tydlig bild på vad jag som fritidsledare/ugdomscoach ska kunna för att utföra mitt jobb. Rafael C.

Gillar den interaktiva boken. Önskade att alla böcker var interaktiva. Jonas

Jättebra coach, bra litteratur, lättförståelig lärplattform. Nöjd Anders B.

Den bästa kurs jag någonsin gått! Oerhört nyttig och lärorik. Adisa B.

Bemötandet och responsen man får utav sin mentor, som snabbt och enkelt förklarar och hjälper till med det man behöver. Dany G.


Fördjupningskurser

Jag är nöjd med hela utbildningen, bra böcker.  Det är en mycket intressant utbildning.  Bra feedback från lärarna. Pia M. (inriktning missbruk)


Hotel managementelever

Utbildningens upplägg gjorde att jag kunde arbeta kvar medans jag studerade. Efter avslutade studier så fick jag tjänsten som vikarierande hotellchef. Lars S.


Hotellreceptionistelever

En rolig utbildning för mig som älskar att arbeta med service. Angelika

Jag fick jobb direkt efter avslutad utbildning och praktik.” Annika G.

Jag fick praktikplats redan en månad in på utbildningen och därefter fast jobb.” Peter T.

Fick jobb på hotell i Norge direkt efter avslutad utbildning. Dom var mycket nöjda med mina kunskaper efter avslutad utbildning.” Karin S.

Jag är mycket nöjd med kontakten jag fått av min mentor som följt upp mig. Det var mycket god service och mycket trevlig mentor. Jag har också varit nöjd med hur utbildningen var upplag då det var min första distanskurs blev jag mycket positivt överraskad. Boken som jag fick sänt till mig har varit till hjälp men inte alltid och det är bra, utbildningen fick mig själv att tänka efter och ge mina personliga åsikter vilket jag uppskattar. Stefan


HR-Specialistelever

Omfattande utbildning som är lättillgänglig och där man själv kan styra utbildningsfart.” Senada H.

Jag tycker att kursen innehållsmässigt ger mig en mycket bra plattform att stå på. Tack för all feedback under utbildningen. Anki du är bäst!” Tapani H.

Att själv kunna planera sin tid för när och hur intensivt man vill studera har varit mycket bra. Jag har kunnat arbeta 80% under tiden jag studerade och kunnat kombinera det med både studier och praktik. Kristin L.

“Det tydliga upplägget, smidigheten kring att lämna in sina uppgifter och den goda kontakten med mentorerna/snabba svar på frågor och bra feedback.” Therese S.

Perfekt upplägg. Hade redan en hr-tjänst men ingen utbildning, men den fick jag här. Anna-Lena

Bara lovord om utbildningen. även från teknisk support som hjälpte mig när jag hade problem. Veronica

Att jag kunnat lägga upp mitt arbetstempo utifrån mig själv och vilken tid jag har. Snabba svar när man ställt frågor. Cecilia S.


Integrationspedagogelever

Tack vare utbildningen fick jag fast tjänst på boendet där jag arbetar sam många verktyg för att hjälpa de nyanlända. Mustafa I.

Mycket pluggande. Var tufft då jag har lätt dyslexi men fick stödet jag behövde och klarade utbildningen på ett och ett halvt år. Hanna F.


KBT-elever

“Allt! Trevliga och stöttande mentorer som alltid finns när man behöver hjälp eller när man har frågor. Mycket bra! Jag är nöjd med allt!” Stephanie A.

Att det är i ens egna takt och spelar ingen roll om man har perioder då man har mer eller mindre tid, oavsett alltid bra och snabb feedback. Innehållet av utbildningen är väldigt bra och blev rikare vad det gäller kunskapen. Väldigt intressant, inte enbart för att intresset finns utan även för upplägget och val av litteraturen med mera. Ser fram emot att börja arbeta med detta, samt att längre fram efter en studiepaus studera igen hos er. Rosmari M.

Det var en praktisk utbildning då allt är på distans. Men tackvare bra coachning så fixade jag det.” Lennart S.

Det bästa ja gjort i mitt liv.” Sandra

Distansutbildningen passade mig perfekt då jag bor på landet.” Jonas B.

Många timmars studerande blev det, men numera så har jag min egen praktik.” Johanna

Flexibiliteten och den personliga återkopplingen från mentorerna. Pedagogiskt och intressant upplägg.” Malin H.


Kostrådgivare/hälsopedagogelever

Jag komplimenterade mina kunskaper med denna utbildning. Så numera har jag både rådgivning samt min egen hälsokostbutik.” Rosanna S.

Det var tungt att läsa emellanåt. Men kursledaren peppade mig så jag klarade utbildningen.” Erica

Distansutbildningen passade mig utmärkt då jag bor i Sundsvall. Numera så arbetar jag på gymmet.” Stefan S.

Det bästa jag har studerat. Jobbar numera som PT och kostrådgivare för kommunen.” S-A Andersson


Sexrådgivarelever

Att jag kunnat lägga upp mina arbeten på egen hand och i min egen takt samt att allt material funnits tillgängligt dygnet runt i plattformen. Dessutom tycker jag att jag fått snabba och väl bemötta svar på de uppgifter jag lämnat in och de frågor jag ställt från mentorerna. Tack än en gång för en otroligt fin feedback och snabba och utförliga svar. Emelie R.

Tusen tack till hela teamet som bidragit med alltifrån att vara förstående och hjälpa till när jag stötte på ekonomiska hinder till den roligaste feedback jag någonsin fått på rättat arbete.  Jag vill speciellt tacka [Aoife] och Sophia, you guys rock!  Utbildningen har varit fantastisk, jag har lärt mig otroligt mycket genom det upplägg ni skapat. Jag uppskattade hur mycket ni fokuserade på olika kön och cis, det var verkligen lärorikt.” Alexandra B.

Jag har en psykolog utbildning i bakgrunden och vidareutbildade mig till sexrådgivare under 2012, vilket jag har väldigt mycket nytta av i min roll som familjerådgivare samt som relationsrådgivare.” Anna

Mycket läsande var det men numera har jag hur mycket jobb som hels.t” Niqolina

Distansutbildningen passade mig perfekt då jag bor i Stockholm.” Anders S.

En perfekt komplettering till min KBT-utbildnin.g” Helén G.

Tack för en bra kurs. Återkommer gärna till er. Tack Katarina, din feedback betydde mycket. Maud A.


Socialpedagogelever

Jag måste säga att jag är nöjd med hela utbildningen. Jag tycker det är skönt att man kunde läsa i sin egna takt, då jag jobbar heltid som frisör. Jag och min mentor kunde komma på en bra plan som skulle funka för mig. Min mentor Sofia är fantastisk. Hon var till god hjälp, vi har samtalat via mail och telefon. Hon har varit stöttande och uppmuntrande, de dagar då det har gått väldigt långsamt. Jag tycker kurserna jag läste var jätteintressanta och givande. Jag rekommenderar denna utbildningen till alla. I helhet är jag väldigt nöjd. Hesho T.

Att kunna läsa i sitt eget tempo har jag tyckt varit mycket skönt samtidigt som jag har kunnat jobba. Det har oxkså känts skönt att när man behövt hjälp så har mentorerna snabbt varit på och stöttat och hjälp en att lyckas. Det tycker jag har varit mycket betydelsefullt. Axel H.

Tack så himla mycket! Skönt att bli klar med utbildningen mycket tidigare än man trodde, detta gick bra, mycket givande utbildning och jag utvecklade min kunskap tack vare Cady! Giorgi K.

Jag är mest nöjd om själva plugget, att man få plugga utan press och det var fullt av kunskap och information. Mycket hjälp fick jag av underbara mentorer. Niven Z.

Det som har varit bra är att man har kunnat utföra utbildningen i sin egen takt. Jobbar man heltid och har barn är detta ett jätte bra upplägg. Tycker också att det varit ett bra innehåll av kurser i utbildningen. Utbildningen har givit mig intresse till att studera mera. Sara T.

“Att det har varit bra arbetsmaterial och arbetsuppgifter. Varit många intressanta och givande kurser som jag har haft stor nytta med i mitt yrket.” Martina T.

Det passar mig bra att läsa på distans då jag även arbetar. Jag har arbetat många år på olika slags HVB-hem. Jag känner att mycket av det jag nu lärt mig skulle ha varit bra att ha haft med mig tidigare i livet. Men bättre sent än aldrig. Jag tycker de flesta föreläsningarna har varit väldigt intressanta. De har lockat mig att lära sig mer om ämnet. Jag tycker hela utbildningen har fungerat bra. Mentorerna har snabbt återkopplat om jag haft någon fråga. Testerna har rättats fort. Det har fungerat bra att få nya böcker. Jag är nöjd med min utbildning och tack för all feedback jag har fått. Ni gör ett bra jobb!!! Monika L.

Vill bara meddela dig om att jag numera är tillsvidareanställd som Socialpedagog inom Malmö Stad. […]  Jag är givetvis super lycklig och att jag dessutom fick en tillsvidareanställning direkt var långt över förväntan! 🙂  Tusen tack för allt. Vill också att du ska veta att jag känner att utbildningen har hög kvalité och jag känner att jag var väl förberedd inför jobbet med den utbildningen jag har gått. Sandra P.

Att den är intressant och smidig att göra hemifrån, bra plattform och snabb rättning på uppgifterna. Väldigt bra och givande utbildning! Monica S.

Det var mycket studerande men gav mig massor med kunskap och en fantastisk utbildning. Ann-Sofie

Att få läsa på min premisser passade mig perfekt. Tatjana

Jag är nöjd med uppgifterna då det har stärkt mig som person då de krävt ett bra upplägg då jag jobbar 100% också. Jag känner mig stolt att lämnat in välutförda uppgifter vilket har varit er förtjänst då jag uppskattat kursernas uppgifter. Att ha blandat frågeställningar och också egna tankar ökar förutsättningar för att få en sådan personlig men samtidigt välutvecklad inlämning. Jennifer H.

Det var bästa jag har gjort, att jag läste just den utbildningen. Jag är nöjt med allt arbeten som jag fick läsa, bl.a. boken MI och socialrätt. Tackar. Florije

Hej! Det jag är mest nöjd med är att man kan läsa på distans, utan träffar när man jobbar som jag gör som familjehem. Jag tycker att den här utbildningen är helt suverän. Tack så hemskt mycket för mig! 🙂 Lillemor S.

Att det inte fanns någon press som det kan bli i skolan när man sitter vid skolbänken, nu hade jag möjlighet att ta det i min egen takt. Aurelia D.

Jag är nöjd med min utbildning, eftersom det var lärorik kurser och intressanta de kurserna jag har läst. jag har även rekommenderat vänner eftersom jag var nöjd med er utbildning och med stolt kan jag säga att det passar många människor som vill utvecklas och utbilda sig hos er. Mohamed H.


Tandsköterskaelever

Upplägget, mentorn, att det är på distans, är nöjd med allt gällande skola och utbildningen. Medina T.

Det har varit skönt att kunna lägga upp sin studietakt helt själv. Har kunnat jobba halvtid samtidigt som jag studerat och det har fungerat bra. Ulrika L.


Undersköterskeelever

Utöver att jag äntligen hittade en utbildning skräddarsydd för mig har kontakten med mentorerna känts mycket trygg. Det har varit tydlig info och det har känts som att de genuint är intresserade och vill att man skall lyckas.” Erica B.

Lätt pedagogisk och väldigt strukturerat program.” Panagiotis D.

En intressant utbildning då jag lärde mig mycket jag inte visste trots många år som undersköterska.” Lena

Efter utbildningen fick jag direkt fast arbete.” Anna-Pernilla

Det var svårt med studierna då jag hade svårt att vara fokuserad men min coach pushade mig och efter åtta månader så fick jag mitt diplom och utbildningsbevis.” Anders F.

Lärde mig mycket under utbildningen. Bra upplägg av utbildningen med combon av lärplattform och böcker.” Johanna

Cady’s studieform passar mig perfekt. Jag lyckades läsa in utbildningen på dryga 4,5 månader.” Malin

Att den helt och hållet är på distans och att man kan jobba samtidigt. Innehållet på kurslitteraturen var mycket bra. Lättlästa och enkla att förstå. Anna

Bra kontakt av mentor som alltid finns där. Bra att man kan läsa på i sin egen takt speciellt när man arbetar samtidigt. Väldigt nöjd med utbildningen! Ingela

Den otroligt snabba responsen på om man hade några frågor eller liknande, toppenservice! 🙂 Ronja A.

Att man kan jobba i sin egen takt. jag tycker att utbildningen har varit super bra. Tack alla på Cady.  Malou M.


test