Elever om sin utbildning

Elev Omdöme 1200x630

Våra elevers måluppfyllelse, framgång och trivsel är den viktigaste delen av vår verksamhet. Läs vad våra elever har tyckt!Administratör

Khadija M. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Nöjd med distansutbildningen, samt att man kan läsa på egen hand och i snabb takt.”

Maria A. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Helheten, upplägget, kontakten med Er, innehållet i studierna…ALLT!” Maria A.

Amjad M. ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,8/5
Man fick alltid snabb svar och rättningen på uppgifterna gick snabbt.” Amjad M.

Läs flera recensioner här.


Apotekstekniker

Anna S. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Jag är nöjd med jätte bra medarbete och kommunikation med mentor. Information, kommunikation rad och tips genom hela utbildningen. Vet inte vad kan bli bättre. Jag är jättenöjd med hela utbildningen, tack.

Kashan A. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Det som har varit bra under min hela utbildning är att min mentor har alltid varit tillgängligt och varit till stöd för mig. Det har också varit smidigt och underlättat oehört mycket för mig att studiera på distans.

Florije A. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Nöjd med min utbildning ni är korrekta. svara i tid. jag har redan rekommenderat er från första året jag känt er. jag har läst två yrkesutbildning hos er

Läs flera recensioner här.


Barnskötare

Josefine W. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Jag kunde studera när och vart jag ville. Fick snabb feedback när det behövdes och ingen stress med inlämningar. Bra utformat! Prisvärt med tanke på att böckerna då ingår och att man slipper leta fram alla böcker på bibliotek eller köpa på andra ställen.”

Anna H. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Att kunna lägga upp utbildningen helt utifrån min egen tid. Dessutom riktigt snabba svar från mentorerna.  Jättenöjd! Har fått med mig väldigt mycket!

Susan A. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Jag mest nöjd över att jag fick lära mig hur man ta del av att hjälpa barnen med funktionsnedsättningar och att kunna samspela med andra.

Läs flera recensioner här.


Behandlingspedagog

Sofie P.

“Studierna har gått jättebra och jag har haft en bra mentor som har hjälpt mig och svarat på alla mina frågor. Det är ju också viktigt att man själv tar initiativ som elev att nyttja sin mentor för att få ut så mycket som möjligt av studierna.” Sofie P.

Läs Sofies story här!


Emmie H. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Jag är väldigt nöjd med upplägget och innehållet i utbildningen. Det var väldigt relevanta kurser som jag tror att jag kommer att ha stor lärdom av!”

Nasim N. ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,9/5
“Att kunna studera i egen takt och att i nästan varje uppgift ha friheten att skriva egna sammanfattningar och reflektioner på ämnet.”

Ingela L. ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,8/5
“Jag tycker att det har varit väldigt bra och tydliga svar på alla arbeten man skrivit.”

Läs flera recensioner här.


Elevassistent

Christina S. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Att man kan göra den i sin egen takt samtidigt som man arbetar. Snabba svar och rättningar från sin mentor. Alltid tydligt vad man ska göra. Cady training har en mycket fin, tydlig och bra hemsida med ett stort utbud av utbildningar.

Arlind B. ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,9/5
“Jag är nöjd med alla kunskaper jag har fått med mig under denna utbildning, jag har arbetat som elevassistent under en längre period så det fanns mycket som jag kände igen. Men denna utbildning har givit mig både nya kunskaper samt fördjupade kunskaper i det jag känt till tidigare.”

Nathalie L. ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,4/5
“Att kunna arbeta 100% vid sidan av studierna var perfekt för mig. Alla kurser har varit intressanta och jag har lärt mig väldigt mycket. Föreläsningarna på URplay har varit intressanta och bra utvalda av er på Cady.”

Läs flera recensioner här.


Fritidsledare

Angelos E. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Jag tycker att allt med cady är bra. Hemsidan är bra, boka webbinarium är ganska enkelt och effektivt. Kontakten med mentorerna är bra. När man ställer frågor så får man svar av er. Ganska snabba svar också.”

Rafael C. ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,8/5
Utbildningen gav mig en väldigt tydlig bild på vad jag som fritidsledare/ugdomscoach ska kunna för att utföra mitt jobb.

Lykke L. ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,8/5
Upplägget är mycket bra. Kurs material och seminarier mycket intressanta och givande. Första bemötandet från administratören var också väldigt proffsigt. Jag är på det hela mycket nöjd med min första utbildning till Fritidsledare (Har påbörjat elev- och lärarassistent nu).

Läs flera recensioner här.


God man/förvaltare

Caroline S. ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,4/5

Läs flera recensioner här.


Hotel management

Michelle B. ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,7/5
“Att jag har avslutat studierna. Jag hoppas att de ska kunna hjälp mig vidare i min karriär. Att praktik ingick i utbildningen.”

Anju C.
“Jag har gillat ert koncept att man via en distansutbildning kan få en yrkesutbildning inom hotellbranschen. Jag har alltid fått hjälp snabbt om jag behövt det och jag har fått mycket bra feedback på mina inlämningar. Ju längre man kommit i boken desto mer har jag lärt mig om yrket. Boken har varit en bra och läroplattformen lika så.”

Lars S.
Utbildningens upplägg gjorde att jag kunde arbeta kvar medans jag studerade. Efter avslutade studier så fick jag tjänsten som vikarierande hotellchef.

Läs flera recensioner här.


Hotellreceptionist

Peter T.
Jag fick praktikplats redan en månad in på utbildningen och därefter fast jobb.”

Karin S.
Fick jobb på hotell i Norge direkt efter avslutad utbildning. Dom var mycket nöjda med mina kunskaper efter avslutad utbildning.”

Stefan
Jag är mycket nöjd med kontakten jag fått av min mentor som följt upp mig. Det var mycket god service och mycket trevlig mentor. Jag har också varit nöjd med hur utbildningen var upplag då det var min första distanskurs blev jag mycket positivt överraskad. Boken som jag fick sänt till mig har varit till hjälp men inte alltid och det är bra, utbildningen fick mig själv att tänka efter och ge mina personliga åsikter vilket jag uppskattar.

Läs flera recensioner här.


HR-specialist

Peter H.

“Att ha både de teoretiska kunskaperna och praktiken plus certifikatet du får efter utbildningen ger dig en större konkurrensmöjlighet på arbetsmarknaden. Se den här utbildningen som en investering i dig själv. Ett sätt att göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden. För mig har den här utbildningen lätt varit värd varenda krona.” Peter H.

Läs Peters story här!


Matina Z.“Utbildningen är bred och man får den kompetensen till att kunna välja att arbeta inom alla HR områden.

Det enda som krävs egentligen är tillgång till egen dator, internetåtkomst och god självkännedom för att erhålla sitt diplom och lyckas till att bli yrkesberättigad, dvs. med andra få en andra chans i arbetslivet och sin dröm uppfylld.”  Matina Z.

Läs Matinas story här!


Ida H.“Jag behövde ha en distansutbildning som var på 100% eftersom att jag jobbar heltid annars.

Den täcker jättemycket av HR. Det är liksom en bredd utbildning. Man får grundläggande kunskaper inom många olika områden.” Ida H.

Läs Idas story här!

Läs flera recensioner här.


Integrationspedagog

Mustafa I.
Tack vare utbildningen fick jag fast tjänst på boendet där jag arbetar sam många verktyg för att hjälpa de nyanlända.

Hanna F.
Mycket pluggande. Var tufft då jag har lätt dyslexi men fick stödet jag behövde och klarade utbildningen på ett och ett halvt år.

Läs flera recensioner här.


Kognitiv beteendeterapeut

Malin H. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Flexibiliteten och den personliga återkopplingen från mentorerna. Pedagogiskt och intressant upplägg.”

Stephanie A. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Allt! Trevliga och stöttande mentorer som alltid finns när man behöver hjälp eller när man har frågor. Mycket bra! Jag är nöjd med allt!”

Rosmari M. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Att det är i ens egna takt och spelar ingen roll om man har perioder då man har mer eller mindre tid, oavsett alltid bra och snabb feedback. Innehållet av utbildningen är väldigt bra och blev rikare vad det gäller kunskapen. Väldigt intressant, inte enbart för att intresset finns utan även för upplägget och val av litteraturen med mera. Ser fram emot att börja arbeta med detta, samt att längre fram efter en studiepaus studera igen hos er.

Läs flera recensioner här.


Kostrådgivare/hälsopedagog

Jenny T. ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,8/5
“Att utbildningen har gått att genomföra helt distans, utan fysiska träffar.”

Rosanna S.
Jag komplimenterade mina kunskaper med denna utbildning. Så numera har jag både rådgivning samt min egen hälsokostbutik.”

S-A Andersson
Det bästa jag har studerat. Jobbar numera som PT och kostrådgivare för kommunen.”

Läs flera recensioner här.


Kompetenskurs Missbruk

Pia M. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Jag är nöjd med hela utbildningen, bra böcker.  Det är en mycket intressant utbildning.  Bra feedback från lärarna.

Sweden L. ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,8/5
Informationen jag har fått kring ämnet. Det har nästan gått två år sedan jag började plugga på Cady, och jag har alltid lagt märke till era (förbättringar) kring portalen och andra viktiga saker för att ni ska fungera på bästa sättet, och jag hittills alltid varit nöjd med det:)

Läs flera recensioner här.


Lärarassistent

Soedad A. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Jag är mycket nöjd med hela utbildning, pedagogerna, Facebook, läromedel, schema, utbildnings program, den struktur med teorier och webben, kommunikation med pedagogerna, allt var toppen jobb..”

Anna A. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Den snabba återkopplingen.”

Karin A. ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,8/5
“Just att det var på distans och att jag kunde bestämma själv min studietakt.”

Läs flera recensioner här.


Medicinsk sekreterare / vårdadministratör

Sofie R.”Jag letade noggrant online efter ett studiealternativ som passade mig. Jag ville börja direkt och inte behöva vänta på antagning eller kursstart. Dessutom gillar jag att ha koll och att kunna styra mitt studieupplägg själv och allt det passade in på Cadys distanskurser. När min mamma, som har jobbat länge som medicinsk sekreterare, tittade på kursplanen och sa att den såg jättebra ut så föll allt på plats. Jag kunde börja direkt, studera medan jag var mammaledig och behövde därmed inte vara ifrån min dotter. Allt det här underlättade på så många plan, så jag kände bara att nu kör vi!” Sofie R.

Läs Sofies story här!

Hélena Y. ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,4/5
“Upplägget med distans och onlinelitteraturen.”


Sexrådgivare

Maria M. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Att mina mentorer alltid fanns till hjälp och pushade när det behövdes. Att utbildningen anpassades efter min studietakt”

Alexandra B. ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,3/5
Tusen tack till hela teamet som bidragit med alltifrån att vara förstående och hjälpa till när jag stötte på ekonomiska hinder till den roligaste feedback jag någonsin fått på rättat arbete.  Jag vill speciellt tacka [Aoife] och Sophia, you guys rock!  Utbildningen har varit fantastisk, jag har lärt mig otroligt mycket genom det upplägg ni skapat. Jag uppskattade hur mycket ni fokuserade på olika kön och cis, det var verkligen lärorikt.”

Emelie R. ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4/5
Att jag kunnat lägga upp mina arbeten på egen hand och i min egen takt samt att allt material funnits tillgängligt dygnet runt i plattformen. Dessutom tycker jag att jag fått snabba och väl bemötta svar på de uppgifter jag lämnat in och de frågor jag ställt från mentorerna. Tack än en gång för en otroligt fin feedback och snabba och utförliga svar.

Läs flera recensioner här.


Socialpedagog

“Jag tyckte att det var spännande och utvecklande att läsa någonting. Jag ville inte heller sluta jobba, utan jag ville kunna plugga och jobba samtidigt. Så jag tänkte att en distansutbildning passar mig ypperligt. När jag och en kollega letade runt efter utbildningar hittade jag den här till socialpedagog på Cady. Jag fastnade för dem tack vare att de hade ett bra utbud av kurser.

Utbildningen har lett till att jag kan söka fler och andra jobb. Nu är jag mer attraktiv på arbetsmarknaden och kan höja min lön.” Maria C.

Läs Marias story här!


Marie-Louise L. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Detta upplägg med att kunna arbeta samtidigt som jag studerade vidare passade mig perfekt. Jag har längtat att få komma hem och öppna böckerna och ta del av dem. Under tidens gång har jag blivit mer och mer säker på att det var just elevhälsa jag är väldigt intresserad av. Jag har nu fått ny tjänst på min nuvarande skola med just sådana uppgifter och uppdrag. ”

Hesho T. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Jag måste säga att jag är nöjd med hela utbildningen. Jag tycker det är skönt att man kunde läsa i sin egna takt, då jag jobbar heltid som frisör. Jag och min mentor kunde komma på en bra plan som skulle funka för mig. Min mentor Sofia är fantastisk. Hon var till god hjälp, vi har samtalat via mail och telefon. Hon har varit stöttande och uppmuntrande, de dagar då det har gått väldigt långsamt. Jag tycker kurserna jag läste var jätteintressanta och givande. Jag rekommenderar denna utbildningen till alla. I helhet är jag väldigt nöjd.

Bella E. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Allt, jag är väldigt nöjd med hela utbildningen, min mentor Sofia var fantastisk och hela upplägget har passat mig oerhört bra. Jag har rekommenderat Cady till väldigt många bekanta och kollegor.”

Läs flera recensioner här.


Tandsköterska

Abeer A. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Lärarna rätter snabb uppgiften när man lämnar in den. Det var så bra för mig att jag kunde studera på den täkten som passade mig.”

Tara A. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Snabb och smidiga testresultat. Ni är perfekta tack för allt.”

Medina T. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Upplägget, mentorn, att det är på distans, är nöjd med allt gällande skola och utbildningen.

Läs flera recensioner här.


Undersköterska

Eva N.“Bara gör det! Kunskaper får man aldrig för mycket av. Funderar du på att läsa vidare så slå till. Det är något man aldrig ångrar. Det enda jag ångrar är att jag inte gjorde det här för redan tio år sedan.” Eva N.

Läs Evas story här!


Erica B. (undersköterska inom akutvård) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Utöver att jag äntligen hittade en utbildning skräddarsydd för mig har kontakten med mentorerna känts mycket trygg. Det har varit tydlig info och det har känts som att de genuint är intresserade och vill att man skall lyckas.”

Panagiotis D. (undersköterska inom akutvård) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Lätt pedagogisk och väldigt strukturerat program.”

Sugey M. (undersköterska inom akutvård) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Allt bra tack”

Läs flera recensioner för inr. akutvård här.
Donika B. (undersköterska inom akutvård) ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,8/5
“Enkelt och tydligt upplägg”

Hassan S. (undersköterska inom akutvård) ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,6/5


Elisabeth R. (undersköterska inom barn och ungdom) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Jag är mest nöjd med min handledare och att det är så enkelt att arbete i sin egen takt när det passar bäst. Det är väldigt skön känsla att kunna göra uppgifterna när det passar mig bäst.”

Jacqueline H. (undersköterska inom barn och ungdom) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Bra utbildning och mycket bra mentorer.”


Malou M. (undersköterska inom psykiatri) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Att man kan jobba i sin egen takt. jag tycker att utbildningen har varit super bra. Tack alla på Cady.

Kristina E. (undersköterska inom psykiatri) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Jag är nöjd med hela utbildningen och kontakten jag hade.”

Anette J. (undersköterska inom psykiatri) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Igen stress och lätt att förstå.”

Läs flera recensioner för inr. psykiatri här.
Gresa K. (undersköterska inom psykiatri) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
(Mest nöjd med) “Upplägget”

Mahmudur R. (undersköterska inom psykiatri) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
(Mest nöjd med) “Kurs litteratur”

Mehmet (undersköterska inom psykiatri) ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,9/5
“Att man kan plugga i ditt eget takt ”

Tea W. (undersköterska inom psykiatri) ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,7/5
“Att det var så lätt att börja och genomföra studierna”

Carine (undersköterska inom psykiatri) ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,5/5
“Slutarbetet är jag mest nöjd med då det gav möjlighet att fördjupa mig inom det jag vill arbeta med”


Jannii P. (undersköterska inom äldrevård) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Lätt att förstå uppgifterna.”

Amira (undersköterska inom äldrevård⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

Ulrika Z. (undersköterska inom äldrevård) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
“Överlag allt i kursen”

Läs flera recensioner för inr. äldrevård här.
Alireza S. (undersköterska inom äldrevård) ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,9/5
“kontakt med min mentor”

Amina Z. (undersköterska inom äldrevård) ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,8/5
“Det är super bra upplägg för att klara av distansutbildningen vid sidan av jobb då jag jobbade 80% men ändå hann göra utbildningen”

Jenny N. (undersköterska inom äldrevård) ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,8/5
Att man kunde göra de i sin egna takt. Vilket underlättar om du har småbarn, arbetar eller andra orsaker. Allt var toppen och jobbar man reda inom området så underlättar utbildningen, det kan kännas som man redan gjort eller läst en del av böckerna och kan kännas som upprepning, men upprepning är bra.

Carina E. (undersköterska inom äldrevård⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,8/5
“Att få snabb återkoppling av mentor.”


Klicka här för att läsa flera undersköterskeomdömen.
En intressant utbildning då jag lärde mig mycket jag inte visste trots många år som undersköterska.” Lena

Efter utbildningen fick jag direkt fast arbete.” Anna-Pernilla

Det var svårt med studierna då jag hade svårt att vara fokuserad men min coach pushade mig och efter åtta månader så fick jag mitt diplom och utbildningsbevis.” Anders F.

Lärde mig mycket under utbildningen. Bra upplägg av utbildningen med combon av lärplattform och böcker.” Johanna

Cady’s studieform passar mig perfekt. Jag lyckades läsa in utbildningen på dryga 4,5 månader.” Malin

Att den helt och hållet är på distans och att man kan jobba samtidigt. Innehållet på kurslitteraturen var mycket bra. Lättlästa och enkla att förstå. Anna

Bra kontakt av mentor som alltid finns där. Bra att man kan läsa på i sin egen takt speciellt när man arbetar samtidigt. Väldigt nöjd med utbildningen! Ingela

Den otroligt snabba responsen på om man hade några frågor eller liknande, toppenservice! 🙂 Ronja A.


Recensioner utan ett stjärnbetyg har lämnats på annat sätt än vår nuvarande enkät.