Fastighet / bygg

Tycker du att ett arbete inom den snabbväxande fastighetsbranschen låter spännande? Läs en distansutbildning inom fastighet / bygg! Här kan du se vårt utbud av utbildningar i denna kategori.


Fastighet / bygg Fastighetsskötare 1200x630

Fastighetsskötare

Som fastighetsskötare så arbetar du främst med skötseln av fastighetens yttre miljö och du utför även mindre reparationer inom fastigheten. Du har det viktiga uppdraget med att se till att fastigheten och dess område är ren, funktionell och säker.


Fastighet / bygg Fastighetstekniker 2021 1200x630

Fastighetstekniker

När du arbetar som fastighetstekniker är du specialisten som ser till att fastighetens olika tekniska system fungerar enligt önskemål. Du har därmed närkontakt med fastighetsägaren samt även olika entreprenörer och hyresgästerna som fastighetsägarens representant.


Fastighet / bygg Fastighetsvärd 2020 1200x630

Fastighetsvärd

Om du gillar ett socialt arbete där du har mycket kontakt med hyresgäster inom fastigheten så är fastighetsvärd för dig! Besiktning vid flytt och även enklare reparationer ingår i ditt arbete. Du är fastighetsägarens ansikte utåt och du ser dessutom till att hyresgästerna känner sig trygga och nöjda.


Fastighet / bygg Solcellsmontör 2020 1200x630

Solcellsmontör

Bli solcellsmontör och jobba inom en växande och framför allt miljömedveten bransch! Med kunskap i betydelsen av solenergi och solcellsteknik kan du hjälpa kunder med att montera olika typer av solcellsanläggningar utifrån deras specifika miljökrav och behov.


Distansutbildningar 1200x630,

Andra distansutbildningar

Är du intresserad av att läsa en utbildning i ett annat yrkesområde än fastighet / bygg? Kolla hela vårt utbud! Vi erbjuder utbildningar inom flera andra områden såsom organisation och ledarskap, vård och omsorg, social omsorg samt pedagogik.


Distanskurser

Distanskurser

Önskar du få kompetensutveckling som du kan använda i ditt arbetsliv? Läs en av våra distanskurser! Då kan du få just den kompetens som du behöver för att ta dig till nästa nivå i ditt arbetsliv. Välj bland flera olika yrkesområden såsom praktisk ellära, social omsorg, vård och omsorg samt organisation och ledarskap.