Hotell / service

Gillar du att hjälpa kunder och ge förstklassig service? Läs en distansutbildning inom hotell / service! Här kan du se vårt utbud av utbildningar i denna kategori.


Hotel management 2021 1200x630

Hotel management

Med kunskap inom hotell management kan du arbeta i en ledningsposition inom såväl besöks- som turismnäringen. Du har hand om den dagliga driften av verksamheten, ser till att den uppnår de ekonomiska och andra uppsatta målen samt leder och motiverar personalen.


Hotellreceptionist 2021 1200x630

Hotellreceptionist

Gäster förväntar förstklassig bemötande när de resor. Det är ditt jobb som hotellreceptionist att ta emot och bemöta dina gäster med god service som är utöver det vanliga. Du checkar in och ut gästerna, hjälper till vid önskemål och ger även tips samt bokar evenemang eller andra aktiviteter.


Säljare 2020 1200x630

Säljare / säljledare

Gillar du att göra bra affärer genom att identifiera och uppfylla dina kunders olika krav och önskemål? Vassa dina säljkunskaper med denna utbildning! Lär dig att bli en skicklig säljare och även hur du som säljledare leder ditt säljteam mot uppsatta säljmål.


Distansutbildningar 1200x630

Andra distansutbildningar

Är du intresserad av att läsa en utbildning i ett annat yrkesområde än hotell / service? Kolla hela vårt utbud! Vi erbjuder utbildningar inom flera andra områden såsom organisation och ledarskap, vård och omsorg, social omsorg samt fastighet och bygg.


Distanskurser

Distanskurser

Önskar du få kompetensutveckling som du kan använda i ditt arbetsliv? Läs en av våra distanskurser! Då kan du få just den kompetens som du behöver för att ta dig till nästa nivå i ditt arbetsliv. Välj bland flera olika yrkesområden såsom kommunikation, organisation och ledarskap, social omsorg samt vård och omsorg.