Karriär

Karriär 1200x630

Är du vår nya stjärna?

Vill du ta nästa steget i din karriär? Bli en del av vårt lag!


Aktuella tjänster

Klicka på tjänsten nedan för att läsa mer och ansöka.

Yrkeslärare / digital utbildare

Receptionist


Finns det inga lediga tjänster? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan till oss! Mejla ditt CV, personligt brev och en bild till jobb@cady.se.

Klicka här för att läsa om våra integritetspolicy gällande hantering av personuppgifter enligt GDPR.

Välkommen med din ansökan!


Cady Training Academy är en privatskola som har funnits sedan 2007 och har sitt säte i Göteborg. Våra elever läser våra utbildningar på distans och finns runt om i Sverige och även utomlands. Ökad intresse för utbildad personal på arbetsmarknaden och den stora pensionsavgången i flera yrkesområden har lett till en kraftig efterfrågan för alternativa utbildningssätt.

Vår vision är att erbjuda flexibla och kvalitativa distansutbildningar så att alla oavsett livssituation, bakgrund eller erfarenheter ska kunna nå sina utbildningsmål och yrkesdrömmar. Vår metodik och pedagogik bygger på vårt motto: lust att lära, möjlighet att lyckas!

Att jobba hos oss är ett roligt och omväxlande arbete! Som en del av Cady-teamet är du tillsammans med våra kunniga pedagoger och vårt professionella supportlag ansvarig för att ge det bästa stödet till alla av våra elever så att de ska kunna lyckas med sina utbildningar och börja vägen mot sina valda karriärer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med våra utannonserade tjänster.