Karriär

Är du vårt nya stjärna som är redo för en utmaning?

Att jobba på Cady Training Academy är ett roligt och omväxlande arbete! Vi är ett fristående utbildningsföretag som har ökat kraftigt i de senaste åren och fortsätter med en kraftig tillväxt. Ökad intresse för utbildad personal på arbetsmarknaden och bl.a. den stora pensionsavgång har lett till en kraftig efterfrågan för alternativa utbildningssätt och där är vi en stor aktör som är ett kvalitativ alternativ till det vanliga utbildningsväsendet.

Vår vision är att erbjuda kvalitativa distansutbildningar som är så pass flexibla att alla som har lust att lära sig oavsett bakgrund eller erfarenheter ska kunna få möjlighet att lyckas nå sina utbildningsmål och yrkesdrömmar!

Som en del av Cady-teamet är du tillsammans med vårt professionella mentors- och supportlag ansvariga för att ge det bästa stödet till alla av våra elever så att de ska kunna lyckas med sina utbildningar och börja vägen mot sina valda karriärer.

Nedan finns aktuella lediga tjänster. Finns det inte några lediga tjänster? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan till oss!


Just nu har vi inga lediga tjänster.