Karriär

Är du vår nya stjärna?

Cady Training Academy är en privatskola som har funnits sedan 2007 och har sitt säte i Göteborg. I dagsläget har vi omkring 1300 elever som läser våra olika utbildningar runt om i Sverige och även utomlands. Ökad intresse för utbildad personal på arbetsmarknaden och den stora pensionsavgången i flera yrkesområden har lett till en kraftig efterfrågan för alternativa utbildningssätt.

Vår vision är att erbjuda flexibla och kvalitativa distansutbildningar så att alla oavsett livssituation, bakgrund eller erfarenheter ska kunna nå sina utbildningsmål och yrkesdrömmar. Vår metodik och pedagogik bygger på vårt motto: lust att lära, möjlighet att lyckas!

Att jobba hos oss är ett roligt och omväxlande arbete! Som en del av Cady-teamet är du tillsammans med vårt professionella mentors- och supportlag ansvarig för att ge det bästa stödet till alla av våra elever så att de ska kunna lyckas med sina utbildningar och börja vägen mot sina valda karriärer.

Nedan finns aktuella lediga tjänster. Finns det inte några lediga tjänster? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan till oss!

Klicka här för att läsa om våra integritetspolicy gällande hantering av personuppgifter enligt GDPR.


Är du vår nya mentor inom fastighet, trädgård och projekt?

Vi söker en engagerad och strukturerad medarbetare till vårt växande team!

Vi är under en stor tillväxt och behöver styrka vårt arbetslag med ytterligare tillskott. Vi söker dig som brinner för yrkeslivet och att lära ut samt upphandlingar ett passionerat förhållande kommunikation och relationer.

Den vi söker:

Cady Training Academy är en kvalitativ och innovativ utbildningsanordnare som erbjuder flexibla yrkesutbildningar på distans inom ett flertal olika yrkesområden såsom socialpedagog, KBT, HR-Specialist, tandsköterska, hotel management, m. fl. Vi har funnits sedan 2007 och vi har vårt säte i Göteborg.

Du har en nyfiken natur och en professionell inställning till allt det du gör samt är socialt kompetent.  Du är van att arbeta i team och tycker om att skapa goda relationer. Du är serviceinriktad, flexibel, lösningsfokuserad och kommunikativ. Du delar även vårat motto: lust att lära, möjlighet att lyckas!

Det är viktigt att du är noggrann och strukturerad och att du har förmåga att prioritera och arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du har ett helhetstänk och förmågan att se samband. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet som att du har god samarbetsförmåga och att du har lätt för att skapa kontakter och underhålla yrkesmässiga relationer. Du är självgående, och tar själv ansvar för och driver dina processer vidare. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och visar omdöme vid uttalanden, agerande och vid beslut.

Du är en nyfiken och kreativ person med förmåga att omsätta drömmar till verklighet. Du finner trygghet i förändring och du vill göra skillnad, för skillnad – det gör vi hela tiden. Vi eftersträvar en miljö som präglas av prestigelöshet och där viljan att alltid leverera bästa kvalité till våra elever står i fokus.

Som mentor arbetar du bland annat med att rätta och bedöma elevers inlämningar i vår lärplattform. Du håller kontakt med dina elever i vår lärplattform, via telefon och via webbinarier där eleverna presenterar sina arbeten mm. Du administrerar och har kontakt med olika handledare på elevers praktikplatser. Rollen som mentor innebär många, såväl interna som externa, kontakter. Arbetet kräver mycket kommunikation med eleverna via lärplattformen/datorn.

Du ska ha en pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdig.

Krav på att du kan tala, läsa och skriva svenska flytande samt har mycket goda datorvana. Då du kommer att jobba på vårt huvudkontor behöver du vara bosatt i Göteborgsområdet.

Du finner hela platsannonsen här

Är du våran nya skoladministratör?

Vi söker även en engagerad och strukturerad skoladministratör & kommunikatör!

Cady Training Academy är en kvalitativ och innovativ utbildningsanordnare som erbjuder flexibla yrkesutbildningar på distans inom ett flertal olika yrkesområden såsom socialpedagog, KBT, HR-Specialist, tandsköterska, hotel management, m. fl. Vi har funnits sedan 2007 och vi har vårt säte i Göteborg.

Vi söker dig som brinner för yrkesliv samt administrativa sysslor ett passionerat förhållande kommunikation och relationer.

Du har en nyfiken natur och en professionell inställning till allt det du gör samt är socialt kompetent.  Du är van att arbeta både i team och leda dig själv. Dessutom brinner du för att skapa goda relationer. Du är serviceinriktad, flexibel, lösningsfokuserad och kommunikativ.

Det är viktigt att du är noggrann och strukturerad och att du har förmåga att prioritera och arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du har ett helhetstänk och förmågan att se samband. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet som att du har god samarbetsförmåga och att du har lätt för att skapa kontakter och underhålla yrkesmässiga relationer.

Du är självgående, och tar själv ansvar för och driver dina processer vidare. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och visar omdöme vid uttalanden, agerande och vid beslut.

Du är en nyfiken och kreativ person med förmåga att omsätta drömmar till verklighet. Du finner trygghet i förändring och du vill göra skillnad, för skillnad – det gör vi hela tiden. Vi eftersträvar en miljö som präglas av prestigelöshet och där viljan att alltid leverera bästa kvalité till våra elever står i fokus.

Vi söker dig som är engagerad och brinner för att göra goda affärer inom utbildning.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning som är relevant för yrket. Vi ser gärna att du har en administrativ examen eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig

Du är kvalitetsmedveten och noggrann och kan arbeta bra med komplexa frågor och problemlösning.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och är duktig på både muntlig och skriftlig framställning. Du kan förstå komplicerade språkliga underlag både talade och skrivna och klarar av att producera egna dokument inom området av hög kvalité.

Du finner hela platsannonsen här.

Om ansökningarna:

Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget och får en spännande och omväxlande roll i vårt växande utbildningsföretag! Det finns även goda möjligheter till utveckling inom företaget för rätt person.

Låter detta som en intressant möjlighet för dig? E-posta ditt CV, personligt brev och en bild till oss per omgående dock senast 2020-04-20 då urval sker löpande. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss!

Varaktighet/arbetstid: Heltidsanställning.

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse.

Lön: Månadslön enligt överenskommelse. Ange löneanspråk i din ansökan.

Ansökan tas emot enbart via e-post administration@cady.se (ej telefon) senast den 2020-04-20.

Kontakt: administration@cady.se

Välkommen med din ansökan!