Karriär

Karriär 1200x630

Är du vår nya stjärna?

Vill du ta nästa steget i din karriär? Bli en del av vårt lag!Finns det inga lediga tjänster? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan till oss! Mejla ditt CV, personligt brev och en bild till jobb@cady.se.

Klicka här för att läsa om vår integritetspolicy gällande hantering av personuppgifter enligt GDPR.

Välkommen med din ansökan!


En karriär hos Cady

Cady Training Academy är en privatskola som har funnits sedan 2007 och har sitt säte i Göteborg. Våra elever läser sina utbildningar och kurser helt på distans och de finns runt om i Sverige och även utomlands. Ökat intresse för utbildad personal på arbetsmarknaden och den stora pensionsavgången i flera yrkesområden har lett till en kraftig efterfrågan för alternativa utbildningssätt.

Vår vision är att erbjuda flexibla och kvalitativa distansutbildningar så att alla oavsett livssituation, bakgrund eller erfarenheter ska kunna nå sina utbildningsmål och yrkesdrömmar. Vår metodik och pedagogik bygger på vårt motto: lust att lära, möjlighet att lyckas!

Att jobba hos oss är ett roligt och mycket omväxlande arbete! Som en del av Cady-teamet är du tillsammans med våra kunniga pedagoger och vårt professionella supportlag ansvarig för att ge det bästa stödet till alla av våra elever så att de ska kunna lyckas med sina studier och börja vägen mot sin framtidsmål.

Vi som jobbar på Cady är glada, drivna och trivs med att jobba med utveckling. Här är det högt i taket, idérik och vi som ett team drar tillsammans för att bidra till att Cady Training Academy förblir den kvalitativa och innovativa alternativ utbildningsanordnare som ligger i framkanten av distansutbildning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med våra utannonserade tjänster.