Karriär

Är du vår nya stjärna?

Cady Training Academy är en privatskola som har funnits sedan 2007 och har sitt säte i Göteborg. Våra elever läser våra utbildningar på distans och finns runt om i Sverige och även utomlands. Ökad intresse för utbildad personal på arbetsmarknaden och den stora pensionsavgången i flera yrkesområden har lett till en kraftig efterfrågan för alternativa utbildningssätt.

Vår vision är att erbjuda flexibla och kvalitativa distansutbildningar så att alla oavsett livssituation, bakgrund eller erfarenheter ska kunna nå sina utbildningsmål och yrkesdrömmar. Vår metodik och pedagogik bygger på vårt motto: lust att lära, möjlighet att lyckas!

Att jobba hos oss är ett roligt och omväxlande arbete! Som en del av Cady-teamet är du tillsammans med vårt professionella mentors- och supportlag ansvarig för att ge det bästa stödet till alla av våra elever så att de ska kunna lyckas med sina utbildningar och börja vägen mot sina valda karriärer.

Nedan finns aktuella lediga tjänster. Finns det inte några lediga tjänster? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan till oss! Mejla ditt CV, personligt brev och en bild till administration@cady.se.

Klicka här för att läsa om våra integritetspolicy gällande hantering av personuppgifter enligt GDPR.


Är du vår nya utbildare/mentor inom vård?

Nu söker vi dig som brinner för undervisning och yrkesliv och har ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik till vårt växande utbildningsföretag!

Du har en nyfiken natur och en professionell inställning till allt det du gör samt är socialt kompetent. Du är van att arbeta i team och tycker om att skapa goda relationer. Du är serviceinriktad, flexibel, lösningsfokuserad och kommunikativ.

Det är viktigt att du är noggrann och strukturerad och att du har förmåga att prioritera och arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du har ett helhetstänk och förmågan att se samband. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet som att du har god samarbetsförmåga och att du har lätt för att skapa kontakter och underhålla yrkesmässiga relationer. Du är självgående, och tar själv ansvar för och driver dina processer vidare. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och visar omdöme vid uttalanden, agerande och vid beslut.

Du är en nyfiken och kreativ person med förmåga att omsätta drömmar till verklighet. Du finner trygghet i förändring och du vill göra skillnad, för skillnad – det gör vi hela tiden. Vi eftersträvar en miljö som präglas av prestigelöshet och där viljan att alltid leverera bästa kvalité till våra elever står i fokus.

Som mentor arbetar du bland annat med att rätta och bedöma elevers inlämningar i vår lärplattform. Du håller kontakt med dina elever i vår lärplattform, via telefon och via webbinarier där eleverna presenterar sina arbeten mm. Du administrerar och har kontakt med olika handledare på elevers praktikplatser. Rollen som mentor innebär många, såväl interna som externa, kontakter. Arbetet kräver mycket kommunikation med eleverna via lärplattformen/datorn.

Kvalifikationer

Du ska ha en pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdig. Du är utbildad undersköterska eller inom annat vårdyrke.

Krav på att du kan tala, läsa och skriva svenska flytande samt har mycket goda datorvana. Då du kommer att jobba på vårt huvudkontor behöver du vara bosatt i Göteborgsområdet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget och får en spännande och omväxlande roll i vårt växande utbildningsföretag! Det finns även goda möjligheter till utveckling inom företaget för rätt person.

Låter detta som en intressant möjlighet för dig? E-posta ditt CV, personligt brev och en bild till oss per omgående dock senast 2020-08-15 då urval sker löpande. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss. Och skulle du tycka att det du läst låter intressant men inte har allt det som vi önskar här i annonsen var inte rädd för att kontakta oss ändå för det kan faktiskt vara just du som är den rätte.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Varaktighet/Arbetstid: Heltidsanställning enligt överenskommelse.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Lön: Månadslön enligt överenskommelse. Ange löneanspråk i din ansökan.

Ansökan tas emot enbart via e-post (ej telefon) på administration@cady.se senast den 2020-08-15.

Kontaktperson: Katarina 070-666 0760

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.