Karriär

Vill du vara ett stjärna i vårt team och är redo för en utmaning?

Att jobba på Cady Training Academy är ett roligt och omväxlande arbete.  Vi är ett fristående utbildningsföretag som har ökat kraftigt i de senaste par åren.  Vår vision är att erbjuda kvalitativa distansutbildningar som är så pass flexibla att alla ska kunna få möjligheten att läsa och nå sina utbildningsmål och yrkesdrömmar!

Som medarbetare på Cady är du tillsammans med vårt mentors- och supportlag ansvariga för att ge alla av våra elever det professionella stödet de behöver för att kunna lyckas med sina utbildningar och börja vägen mot sina valda karriärer.

Nedan finns aktuella lediga tjänster. Finns det inte några lediga tjänster? Du är välkommen att skicka in en spontanansökan till oss!


Är du vår nya mentor?

Nu söker vi en engagerad och strukturerad mentor till vårt växande utbildningsföretag!

Vi är under stor tillväxt och behöver stärka vårt mentorslag men ytterligare ett tillskott. Du kommer att jobba tillsammans med våra andra mentorer för att hjälpa våra elever förverkliga sina utbildningsdrömmar.  I arbetsuppgifter ingår bl.a. rättning, praktikstöd, coachning, m.m.  Du kommer även att ha närkontakt med våra elever via telefon, e-post och i vår webbaserade lärplattform och webbklassrum. Då vi är i en större förändringsprocess kommer du även att hjälpa till med utveckling enligt vårt nya koncept.

Vi söker just dig som brinner för utbildning!

Du är positiv, social kompetent samt framåt och har en hög drivkraft. Du lär dig snabbt och är van vid att jobba effektivt och självständigt samt kan ta egna initiativ. Du gillar förändringar och att vara flexibel är en naturlig del av din vardag.   Du ska vara redo för en utmaning!

Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande roll i vårt växande utbildningsföretag! Det finns även väldigt goda möjligheter till utveckling inom företaget för rätt person.

Krav:

  • Du ska ha en pedagogisk och/eller yrkesbakgrund. Meriter om det är inom något/några av våra utbildningsområden särskilt inom KBT, terapi eller dylikt.
  • Krav på att du kan tala, läsa och skriva svenska på modersmålsnivå.
  • Du skall ha mycket god datorvana.
  • Då du kommer att jobba på vårt huvudkontor skall du vara bosatt i Göteborgsområdet.

Låter detta som en intressant möjlighet för dig?  E-posta ditt CV, personligt brev och en bild till oss per omgående då urval sker löpande.  Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Varaktighet/Arbetstid:  Heltidsanställning enligt överenskommelse, provanställning i 6 månader
Tillträde:  Omgående, enligt överenskommelse.
Lön:  Månadslön enligt överenskommelse
Ansökan tas emot enbart via e-post (ej telefon).  Ange referens CTA1018

Kontakt: cadyteamet@cady.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.