Karriär

Vill du vara ett stjärna i vårt team och är redo för en utmaning?

Att jobba på Cady Training Academy är ett roligt och omväxlande arbete!  Vi är ett fristående utbildningsföretag som har ökat kraftigt i de senaste åren och fortsätter med en kraftig tillväxt.  Ökad intresse för utbildad personal på arbetsmarknaden och bl.a. den stora pensionsavgång har lett till en kraftig efterfrågan för alternativa utbildningssätt och där är vi en stor aktör som är ett kvalitativ alternativ till det vanliga utbildningsväsendet.

Vår vision är att erbjuda kvalitativa distansutbildningar som är så pass flexibla att alla som har lust att lära sig oavsett bakgrund eller erfarenheter ska kunna få möjlighet att lyckas nå sina utbildningsmål och yrkesdrömmar!

Som en del av Cady-teamet är du tillsammans med vårt professionella mentors- och supportlag ansvariga för att ge det bästa stödet till alla av våra elever så att de ska kunna lyckas med sina utbildningar och börja vägen mot sina valda karriärer.

Nedan finns aktuella lediga tjänster. Finns det inte några lediga tjänster? Du är välkommen att skicka in en spontanansökan till oss!


Är du vår nya utbildare/mentor?

Nu söker vi en engagerad och strukturerad medarbetare till vårt växande utbildningsföretag!

I dagsläget har vi omkring 1400 elever runt om i Sverige och även utomlands.  Då vi är under en stor tillväxt behöver vi styrka vårt mentorslag men ytterligare ett tillskott.

Vi söker just dig som brinner för undervisning och yrkesliv och har ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik!

Du har en nyfiken natur och en professionell inställning till allt det du gör samt är social kompetent.   Du är van att arbeta i team och tycker om att skapa goda relationer. Du är serviceinriktad, flexibel, lösningsfokuserad och kommunikativ.

Det är viktigt att du är noggrann och strukturerad och att du har förmåga att prioritera och arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du har ett helhetstänk och förmågan att se samband. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet som att du har god samarbetsförmåga och att du har lätt för att skapa kontakter och underhålla yrkesmässiga relationer. Du är självgående, och tar själv ansvar för och driver dina processer vidare. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och visar omdöme vid uttalanden, agerande och vid beslut.

Du är en nyfiken och kreativ person med förmåga att omsätta drömmar till verklighet. Du finner trygghet i förändring och du vill göra skillnad, för skillnad – det gör vi hela tiden. Vi eftersträvar en miljö som präglas av prestigelöshet och där viljan att alltid leverera bästa kvalité till våra elever står i fokus.

Då du kommer att jobba tillsammans med våra andra mentorer för att hjälpa våra elever verkliggöra sina utbildningsdrömmar ska du trivas med att arbeta i team och kan samarbeta lätt med alla. Du kommunicerar bra både med elever och övrig personal.

Vad innebär en mentorstjänst hos oss?

Som mentor arbetar du bland annat med att rätta och bedöma elevers inlämningar i vår lärplattform. Du håller kontakt med dina elever i vår lärplattform, via telefon och via webbinarier där eleverna presenterar sina arbeten mm. Du administrerar och har kontakt med olika handledare på elevers praktikplatser. Rollen som mentor innebär många, såväl interna som externa, kontakter. Arbetet kräver mycket kommunikation med eleverna via lärplattformen/datorn.

Du ska ha en pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdig.

Krav på att du kan tala, läsa och skriva svenska flytande samt har mycket goda datorvana.  Då du kommer att jobba i vårt huvudkontor behöver du vara bosatt i Göteborgsområdet.

Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget och får en spännande och omväxlande roll i vårt växande utbildningsföretag!  Det finns även goda möjligheter till utveckling inom företaget för rätt person.

Låter detta som en intressant möjlighet för dig?  E-posta ditt CV, personligt brev och en bild till oss per omgående dock senast 2019-01-30 då urval sker löpande.  Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss.

Välkommen med din ansökan!

Varaktighet/Arbetstid:  Heltidsanställning enligt överenskommelse, provanställning i 6 månader

Tillträde:  Omgående, enligt överenskommelse.

Lön:  Månadslön enligt överenskommelse.  Ange löneanspråk i din ansökan.

Ansökan tas emot enbart via e-post (ej telefon) på administration@cady.se senast den 2019-01-30.

Kontaktperson:  Katarina/Torsten 031-7570566

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.