Karriär

Är du vår nya stjärna?

Cady Training Academy är en privatskola som har funnits sedan 2007 och har sitt säte i Göteborg. Våra elever läser våra utbildningar på distans och finns runt om i Sverige och även utomlands. Ökad intresse för utbildad personal på arbetsmarknaden och den stora pensionsavgången i flera yrkesområden har lett till en kraftig efterfrågan för alternativa utbildningssätt.

Vår vision är att erbjuda flexibla och kvalitativa distansutbildningar så att alla oavsett livssituation, bakgrund eller erfarenheter ska kunna nå sina utbildningsmål och yrkesdrömmar. Vår metodik och pedagogik bygger på vårt motto: lust att lära, möjlighet att lyckas!

Att jobba hos oss är ett roligt och omväxlande arbete! Som en del av Cady-teamet är du tillsammans med vårt professionella mentors- och supportlag ansvarig för att ge det bästa stödet till alla av våra elever så att de ska kunna lyckas med sina utbildningar och börja vägen mot sina valda karriärer.

Nedan finns aktuella lediga tjänster. Finns det inte några lediga tjänster? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan till oss! Mejla ditt CV, personligt brev och en bild till ledningsgruppen@cady.se.

Klicka här för att läsa om våra integritetspolicy gällande hantering av personuppgifter enligt GDPR.


Är du vår nya Team Leader?

Nu söker vi en erfaren och driven arbetsledare till vårt växande utbildningsföretag!

Vi är under en stor tillväxt och behöver stärka vårt lag för att ta oss vidare till nästa steg i vår utveckling.

Arbetsuppgifter

Som Team Leader hos Cady är du en engagerad ledare som kan förmedla uppsatta mål och visioner samt hålla en god daglig kontakt med alla personer i verksamheten. Du har ansvar för att skolverksamheten bedrivs i enighet med uppsatta mål tillsammans med ledningen, medarbetarna, kvalitetssamordnare samt pedagogisk kvalitetsutvecklare.

Om dig vi söker

Vi söker dig som brinner för att leda och har ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik!

Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten, strategisk och analytisk. Som ledare är du tydlig och närvarande med ett positivt förhållningssätt som tillför energi och arbetsglädje för både medarbetare och elever. Du är en god kommunikatör som har lätt för att skapa och vårda relationer. Du ser nyttan med nätverk, samverkan och samarbete.

Du tycker om att leda projekt, samordna uppdrag och fungera som förbättringsledare/Team leader. Du är van att arbeta från analys till uppföljning och har erfarenhet av att arbeta med framtagning av processflöden och riskanalyser.

Som person vill vi att du är initiativtagande och driver skolans processer framåt. Du har hög förmåga till samarbete och är bra på att kommunicera i både små och stora grupper. Du är strukturerad i ditt arbete och tar stort ansvar för att planera, organisera och prioritera ditt arbete på effektivt sätt.

Kvalifikationer

För denna tjänst ska du ha:

  • Lämplig utbildning inom utveckling eller pedagogik.
  • Erfarenhet av ledande befattningar, projektledare och/eller processledare.
  • Kunskaper i svenska både skriftligt och muntligt på modersmål nivå.
  • Mycket god datorvana och IT kunskaper

Då du kommer att jobba i vårt huvudkontor behöver du vara bosatt i Göteborgsområdet.

Vad vi erbjuder dig

Ett arbete hos oss erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget och får en spännande och omväxlande roll i vårt växande utbildningsföretag!

Är detta din nästa utmaning? Mejla ditt CV, personligt brev och en bild av dig till oss per omgående dock senast 2021-06-30 då urval sker löpande. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss per mejl.

Om tjänsten

Varaktighet/Arbetstid:  Heltidsanställning, 40 tim/vecka
Anställningsform: Tillsvidare, provanställning i 6 månader
Tillträde:  Enligt överenskommelse.
Lön:  Månadslön enligt överenskommelse. Ange löneanspråk i din ansökan.

Ansökan tas emot enbart via mejl (ej telefon) på ledningsgruppen@cady.se senast den 2021-06-30.
Kontaktperson:  Katarina/Torsten tel. 031-757 0566

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.