Kurser inom Fastighet / bygg

Behöver du särskild kunskap för att kunna läsa vidare till din drömutbildning? Läs en av våra kurser inom fastighet / bygg! Här kan du se vårt utbud av kurser i denna kategori.


Kurser inom Fastighet / bygg Praktisk ellära 2021 1200x630

Praktisk ellära

Denna preparandkurs ger dig kunskap som du behöver för att kunna läsa vår distansutbildning till fastighetstekniker. I denna kurs lär du dig de praktiska kunskaperna kring hur elsystem fungerar samt säker hantering av el. Dessa grundläggande kunskaper ger dig behörighet för att kunna anmäla dig och läsa vidare till fastighetstekniker hos oss.

Fastighetstekniker har hand om de olika tekniska systemen som finns i fastigheten. Det kan vara de systemen som sköter vatten och avloppet, ventilation samt även värme- och kylregleringen. Det är då viktigt att ha den grundläggande kunskapen inom praktisk ellära för att kunna arbeta inom detta yrke.


 

Distanskurser

Distanskurser

Önskar du få kompetensutveckling som du kan använda i ditt arbetsliv eller komplettera våra kurser inom fastighet / bygg? Läs en av våra distanskurser! Då kan du få just den kompetens som du behöver för att ta dig till nästa nivå i ditt arbetsliv. Välj bland flera olika yrkesområden såsom organisation och ledarskap, social omsorg samt vård och omsorg.


Distansutbildningar 1200x630

Distansutbildningar

Är du intresserad av att läsa en komplett distansutbildning istället av en av våra preparandkurser? Kolla hela vårt utbud! Vi erbjuder utbildningar inom flera andra områden såsom fastighet och bygg, organisation och ledarskap, vård och omsorg och social omsorg.