Kurser inom media / kommunikation

Är du teknik intresserad och gillar att träffa och kommunicera med människor i olika sammanhang? Läs då en av våra kurser inom media / kommunikation på distans! Här kan du se vårt utbud av kurser i denna kategori.


kurser inom media / kommunikation Kommunikation 1200x630

Kommunikation

När vi möter varandra i olika situationer använder vi olika typer av kommunikation. Det inkluderar både muntligt språk och även kroppsspråk som vi kanske inte är medveten om. När du läser denna kurs så får du lära dig de olika sätt människor kommunicerar och hur du kan anpassa din kommunikation till de olika situationerna som kan uppstå. Det kan vara exempelvis säljsamtal, kommunikation i professionella sammanhang, hantering av klagomål och även den dagliga kommunikationen människor använder sig av.


Distanskurser

Distanskurser

Önskar du få kompetensutveckling som du kan använda i ditt arbetsliv eller komplettera våra kurser inom media / kommunikation? Läs en av våra distanskurser! Då kan du få just den kompetens som du behöver för att ta dig till nästa nivå i ditt arbetsliv. Välj bland flera olika yrkesområden såsom organisation och ledarskap, social omsorg samt vård och omsorg.


Distansutbildningar 1200x630

Distansutbildningar

Är du intresserad av att läsa en komplett distansutbildning istället av en av våra kurser inom media / kommunikation? Kolla hela vårt utbud! Vi erbjuder utbildningar inom flera andra områden såsom fastighet och bygg, organisation och ledarskap, vård och omsorg och social omsorg.