Kurser inom organisation / service

Är du affärsintresserad och en strukturerad person som även gillar att ha kontakt med kunder och kollegor? Läs en av våra kurser inom organisation / service på distans! Här kan du se vårt utbud av kurser i denna kategori.


kurser HR-generalist 1200x630

HR-generalist

Arbetar du inom HR eller har du utbildat dig till HR-specialist? I denna kurs får du fördjupade kunskaper inom HR så att du kan arbeta med personalfrågor på en helhetsnivå. Du får även kunskaper för att kunna fånga upp och utveckla företagets personalbehov.


kurser Konflikthantering i arbetslivet 1200x630

Konflikthantering i arbetslivet

Konflikter kan alltid uppstå utifrån missförstånd och brist på kommunikation. Det är inget ovanligt även på arbetsplatsen där man oftast finns många olika människor med olika bakgrunder och synsätt. I denna kurs får du viktiga redskap för att hjälpa dig som chef att hantera och lösa konflikter samt få en god kultur på arbetsplatsen.


kurser inom organisation / service Projektledare 1200x630

Projektledare

De flesta företag och organisationer genomgår ständigt utveckling för att hänga med. Ibland kräver en verksamhet även olika typer av större projekt för att ta sig till nästa nivå. Då är ditt jobb som projektledare viktigt så att projektet håller sig till de uppsatta målen gällande tidsram och budget. Du leder även din projektgrupp där experter inom olika områden ingår. Vår kurs ger dig de kunskaper och kompetenser du behöver för att bedriva och genomföra projekt.


kurser inom organisation / service Service och kommunikation 2021 1200x630

Service och kommunikation

När du jobbar med människor inom företag och organisationer behöver du kunna kommunicera tydligt och även ge utmärkt service. Detta så att kunderna återkommer och kollegorna trivs. I vår distanskurs lär du dig olika typer av kommunikation inklusive hantering av klagomål och även vad bra service är och hur du ger den på bästa sätt.


kurser inom organisation / service Verksamhetsutvecklare 1200x630

Verksamhetsutvecklare

För att företag och organisationer ska kunna få reda på och förbättra sin verksamhet behöver de ta hjälp av en verksamhetsutvecklare. När du jobbar som verksamhetsutvecklare så ser du över de processer, rutiner och metoder som används och kommer med förslag på hur dessa kan förbättras. Du lägger upp strategier utifrån verksamhetens behov och därför bör även ha kunskap inom branschen där du arbetar. Vår distanskurs ger dig de grundläggande kunskaper och kompetenser så att du kan arbeta som verksamhetsutvecklare på olika arbetsplatser.


Distanskurser

Distanskurser

Önskar du få kompetensutveckling som du kan använda i ditt arbetsliv eller komplettera våra kurser inom organisation / service? Läs en eller flera av våra andra distanskurser! Då kan du få just den kompetens som du behöver för att ta dig till nästa nivå i ditt arbetsliv. Välj bland flera olika yrkesområden såsom social omsorg, fastighet och bygg samt vård och omsorg.


Distansutbildningar 1200x630

Distansutbildningar

Är du intresserad av att läsa en komplett distansutbildning istället av en av våra kurser inom organisation / service? Kolla hela vårt utbud! Vi erbjuder utbildningar inom flera andra områden såsom fastighet och bygg, organisation och ledarskap, vård och omsorg och social omsorg.