Innesäljare

Innesäljare 2021-09-10 1200x630
Innesäljare 2021-09-10 1200×630

Om jobbet

Som säljare hos Cady kommer du att arbeta med att söka upp nya samarbetspartners samt ha kontakt med praktikplatser, arbetsgivare och nuvarande samarbetspartners för referenser och uppföljning.

Du kommer även att arbeta med att söka upphandlingar och tillsammans med kollegorna i teamet arbeta fram vinnande koncept som får Cady att växa.

Kvalifikationer

Personliga egenskaper du måste ha är att vara självgående, drivande, uppsökande samt själv kunna finna svar på frågor som vi inte har. Du skall vara en ödmjuk säljare som gillar att bygga relationer samt finna nya vägar.

Då du kommer att arbeta tätt med vår kommunikatör samt teamleader som även kommer att vara din närmaste chef behöver du ha en god samarbetsförmåga.

Du behöver bo i Göteborgsområdet och kommer vara placerad på vårt kontor i Kungsladugård Göteborg. Resor till ex. uppdragsgivare och mässor kommer att förekomma i din tjänst.

Erfarenheter inom tjänsteförsäljning och/eller är meriterande.

God datorvana krävs.

Vad erbjuder vi dig?

Ett arbete hos oss erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga i ett tight team. Du blir en nyckelspelare i laget och får en spännande och omväxlande roll i vårt växande utbildningsföretag!

Är detta din nästa utmaning? Mejla ditt CV, personligt brev och en bild på dig till oss per omgående dock senast 2021-11-30 då urval sker löpande. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss per mejl.

Om tjänsten

Varaktighet/Arbetstid: Heltidsanställning, 40 tim/vecka
Anställningsform: Tillsvidare, med provanställning i 6 månader
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön: Månadslön enligt överenskommelse. Ange löneanspråk i din ansökan inkl. lägsta nivå.

Ansökan

Ansökan tas endast emot via mejl på jobb@cady.se senast den 2021-11-30.

Kontaktperson: Meliha, Katarina eller Torsten tel. 031-757 0566

Klicka här för att läsa om våra integritetspolicy gällande hantering av personuppgifter enligt GDPR.


Välkommen med din ansökan!