Media / kommunikation

Är du teknik intresserad och gillar att träffa och kommunicera med människor i olika sammanhang? Läs då en distansutbildning inom media / kommunikation! Här kan du se vårt utbud av utbildningar i denna kategori.


Media / kommunikation Journalist 2021 1200x630

Journalist

Ta dig in i mediebranschen med vår utbildning till journalist! Som journalist kan du jobba med traditionella och även digitala medier. Du kan även vara en frilansjournalist eller arbeta inom sociala medier som en vloggare, bloggare, kolumnist eller reseskildrare. Allt efter mediebranschen växer inom den digitala världen så är möjligheter mångfald för dig som är kreativ och kommunikativ.

I denna utbildning kommer du att lära dig medias ursprung, hur den har ändrats över tiden och även hur branschen ser ut nu och inom den närmaste framtiden. Du får kunskap för att jobba inom de olika typerna av media och även hur du producerar dina egna texter så att du kan jobba som frilansjournalist. Och inte minst är det viktigt att lära dig de lagar, regler och även pressetiska regler som styr ett arbete inom journalistik.


Distansutbildningar 1200x630

Andra distansutbildningar

Är du intresserad av att läsa en utbildning i ett annat yrkesområde än media / kommunikation? Kolla hela vårt utbud! Vi erbjuder utbildningar inom flera andra områden såsom organisation och ledarskap, hotell och service, social omsorg samt fastighet och bygg.


Distanskurser

Distanskurser

Önskar du få kompetensutveckling som du kan använda i ditt arbetsliv? Läs en av våra distanskurser! Då kan du få just den kompetens som du behöver för att ta dig till nästa nivå i ditt arbetsliv. Välj bland flera olika yrkesområden såsom service och kommunikation, social omsorg, vård och omsorg samt organisation och ledarskap.