Miljö / hållbarhet

Gillar du att vägleda människor och ge råd inom miljövanlighet och hur man kan jobba och leva mer hållbart? Läs en distansutbildning inom miljö / hållbarhet! Här kan du se vårt utbud av utbildningar i denna kategori, flera kommer snart!


Miljöpedagog 1200x630

Miljöpedagog

Att vara hållbart och miljömedvetet i sitt tänkesätt har inte bara blivit populärare utan även nödvändig för alla delar av samhället. Detta inkluderar även företag och organisationer där krav och lagar blir allt mer åt miljöns håll. I vår utbildning till miljöpedagog kommer du att få viktiga kunskaper som du kan använda för att planera och implementera förändringar mot deras miljömål.


Trädgårdsmästare 1200x630

Trädgårdsmästare

Vill du jobba med ett arbete som är i ständig utveckling och där du även kan använda kreativt tänkande, praktisk kunskap och färdigheter? Bli då trädgårdsmästare och få ett miljömedveten och hållbart jobb där ditt intresse för växter får ta plats.


Distansutbildningar 1200x630

Andra distansutbildningar

Är du intresserad av att läsa en utbildning i ett annat yrkesområde än miljö / hållbarhet? Kolla hela vårt utbud! Vi erbjuder utbildningar inom flera andra områden såsom organisation och ledarskap, vård och omsorg, social omsorg samt fastighet och bygg.


Distanskurser

Distanskurser

Önskar du få kompetensutveckling som du kan använda i ditt arbetsliv? Läs en av våra distanskurser! Då kan du få just den kompetens som du behöver för att ta dig till nästa nivå i ditt arbetsliv. Välj bland flera olika yrkesområden såsom social omsorg, vård och omsorg samt organisation och ledarskap.