Miljö / Hållbarhet

Gillar du att vägleda människor och ge råd inom miljövanlighet och hur man kan jobba och leva mer hållbart? Läs en distansutbildning inom miljö / hållbarhet! Här kan du se vårt utbud av utbildningar i denna kategori, flera kommer snart!


miljö / hållbarhet Gröna Generationer 1200x630

Grönare generationer

Att vara hållbart och miljömedvetet i sitt tänkesätt har inte bara blivit populärare utan även nödvändig för alla delar av samhället. Detta inkluderar även företag och organisationer såväl som privata personer. I vår utbildning till Grönare generationer kommer du att få viktiga kunskaper som du kan föra vidare som utbildare. Dessa kunskaper använder du för att utbilda andra som jobbar på företag, skolor och andra verksamheter i att bli mer miljömedveten och arbeta på ett hållbart sätt.


Distansutbildningar 1200x630

Andra distansutbildningar

Är du intresserad av att läsa en utbildning i ett annat yrkesområde än miljö / hållbarhet? Kolla hela vårt utbud! Vi erbjuder utbildningar inom flera andra områden såsom organisation och ledarskap, vård och omsorg, social omsorg samt fastighet och bygg.


Distanskurser

Distanskurser

Önskar du få kompetensutveckling som du kan använda i ditt arbetsliv? Läs en av våra distanskurser! Då kan du få just den kompetens som du behöver för att ta dig till nästa nivå i ditt arbetsliv. Välj bland flera olika yrkesområden såsom social omsorg, vård och omsorg samt organisation och ledarskap.