Organisation / ledarskap

Är du affärsintresserad och en strukturerad person? Läs en distansutbildning inom organisation / ledarskap! Här kan du se vårt utbud av utbildningar i denna kategori.


organisation / ledarskap Administratör 1200x630

Administratör med organisation och ledarskap

När du jobbar som administratör blir du företagets spindel i nätet och är ett avlastande stöd till dina kollegor och kunder. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag och allt från att ha kontakt med kunder till ekonomiska rapporter kan ingå i ditt dagliga arbete.


organisation / ledarskap HR-specialist 2019 1200x630

HR-specialist

HR, eller även känt som Human Resources, har hand om alla de olika personalfrågorna som kan uppstå hos en arbetsgivare. Du behöver kunskap inom de styrande lagar och regler samt hur en verksamhet fungerar för att bli framgångsrik i rollen. I vår utbildning får du dessa kunskaper och då kan du även jobba med rekrytering och omställning, arbetsmiljöfrågor samt förhandling.


organisation / ledarskap Receptionist 2021 1200x630

Receptionist (inriktning företag)

Ditt arbete som receptionist är en väldigt viktig roll inom företaget. Du är företagets ansikte utåt och är oftast den första kontakten som kunderna har med företaget. Det är viktigt att kunna ge ett gott intryck till dem i de olika kontaktsätt såsom via telefon, personlig eller via digitala kommunikationsverktyg. I denna utbildning får du dessa viktiga kompetenser.


Distansutbildningar 1200x630

Andra distansutbildningar

Är du intresserad av att läsa en utbildning i ett annat yrkesområde än organisation / ledarskap? Kolla hela vårt utbud! Vi erbjuder utbildningar inom flera andra områden såsom hotell och service, vård och omsorg, social omsorg samt fastighet och bygg.


Distanskurser

Distanskurser

Önskar du få kompetensutveckling som du kan använda i ditt arbetsliv? Läs en av våra distanskurser! Då kan du få just den kompetens som du behöver för att ta dig till nästa nivå i ditt arbetsliv. Välj bland flera olika yrkesområden såsom kommunikation, organisation och ledarskap samt social omsorg.