Recensioner till sexrådgivare

Här kan du läsa recensioner till sexrådgivare från våra tidigare elever.

Snittbetyg: 4,6/5

 

Elionore S. 5/5
2022-04-14
“(Mest nöjd med) Upplägget och tydligheten på portalen. ”


Veronica C. 4,7/5
2021-10-28
“Att ha fått fördjupa mej i så många olika områden, att min mentor Sofia hela tiden har varit en klippa och att det gått att kombinera med heltidsarbete.”


Maria M. 5/5
2020-03-10
“Att mina mentorer alltid fanns till hjälp och pushade när det behövdes. Att utbildningen anpassades efter min studietakt”


Emelie R. 4/5
2019-04-28
Att jag kunnat lägga upp mina arbeten på egen hand och i min egen takt samt att allt material funnits tillgängligt dygnet runt i plattformen. Dessutom tycker jag att jag fått snabba och väl bemötta svar på de uppgifter jag lämnat in och de frågor jag ställt från mentorerna. Tack än en gång för en otroligt fin feedback och snabba och utförliga svar.


Alexandra B. 4,3/5
2019-03-07
Tusen tack till hela teamet som bidragit med alltifrån att vara förstående och hjälpa till när jag stötte på ekonomiska hinder till den roligaste feedback jag någonsin fått på rättat arbete.  Jag vill speciellt tacka [Aoife] och Sophia, you guys rock!  Utbildningen har varit fantastisk, jag har lärt mig otroligt mycket genom det upplägg ni skapat. Jag uppskattade hur mycket ni fokuserade på olika kön och cis, det var verkligen lärorikt.”


Anna
Jag har en psykolog utbildning i bakgrunden och vidareutbildade mig till sexrådgivare under 2012, vilket jag har väldigt mycket nytta av i min roll som familjerådgivare samt som relationsrådgivare.”


Helén G.
En perfekt komplettering till min KBT-utbildnin.g”