Recensioner Socialpedagog

Här kan du läsa recensioner till socialpedagog från våra tidigare elever.

Snittbetyg: 4,7/5

Intervju med elev – Maria blev mer attraktiv på arbetsmarknaden

“Jag tyckte att det var spännande och utvecklande att läsa någonting. Jag ville inte heller sluta jobba, utan jag ville kunna plugga och jobba samtidigt. Så jag tänkte att en distansutbildning passar mig ypperligt. När jag och en kollega letade runt efter utbildningar hittade jag den här till socialpedagog på Cady. Jag fastnade för dem tack vare att de hade ett bra utbud av kurser.

Utbildningen har lett till att jag kan söka fler och andra jobb. Nu är jag mer attraktiv på arbetsmarknaden och kan höja min lön.” Maria C.

Läs Marias story här!


Samira A. 5/5
2022-07-14
”Jag jätte nöjd”


Anna E. 5/5
2022-07-14
”Jag är mest nöjd över den feedback jag fick på mina arbeten, det är utvecklande att läsa vad man gjort bra och vad man kanske borde jobbat mer på. Jag har haft bra kontakt med min handledare när jag behövt svar. Lätt att hitta den information jag behövde och jag tycker det var bra att man kunde ta de olika ämnena i den ordning man ville. Jag körde fast på ett moment men gick då vidare till nästa för att sen återgå till det jag kört fast på. Det passade mig otroligt bra.”


Linda D. 5/5
2022-07-10
”(Mest nöjd med) att allt va så genomtänkt och lätt att förstå och det gick väldigt fort att studera”


Niels J. 4,2/5
2022-07-06
”(Mest nöjd med) Sättet att utbilda sig på. Att kunna arbeta samtidigt och själva anpassa studierna.”


Julia G. 5/5
2022-06-30
”(Mest nöjd med) mer kunskap och färdigutbildad socialpedagog.”


Nathaly F. 4,9/5
2022-06-30
”Jag fick studera i min egna takt, fick snabba återkopplingar när jag skickade in mina uppgifter samt att jag fick snabb hjälp av min mentor.”


Nathalie L. 4,7/5
2022-06-17
”(Mest nöjd med) LIA och själva upplägget av distansstudierna”


Malgorzata O. 5/5
2022-06-16
”(Mest nöjd med) stöd från lärare”


Therése J. 5/5
2022-06-16
”(Mest nöjd med) Att jag har klarat utbildningen och att det har varit ett bra upplägg på olika uppgifter. Det har varit mycket intressanta och givande frågor att svara på.”


Jimmy S. 4,9/5
2022-06-16
”Att jag lyckades plugga trots 100% arbete.”


Sazan M. 5/5
2022-06-02
”(Mest nöjd med) Med information, mentorer, med allt”


Nasrin A. 4,3/5
2022-06-02
”Hela utbildningen var lärorikt för mig och jag är så tacksam för all Stöd som jag fick av mina mentorer under tiden , Sofia och Natalja var mina mentorer.”


Oscar Ö. 4,9/5
2022-06-02
”Utbildningen var grundlig och upplevdes väldigt seriöst, men trots det fanns det en genomgående enkelhet i allt från kontakt med mentorer till litteraturbeställning. Väldigt nöjd överlag.”


Serap B. 4,8/5
2022-05-31
”Jag är mest nöjd med min mentor och de snabba svaren som jag fått när jag väl mailat in en fråga. Samtidigt är jag nöjd med utbildningsupplägget eftersom det varit flexibelt och jag känt att jag inte behövt stressa med inlämningar.”


Jovan B. 5/5
2022-05-31
”(Mest nöjd med) Snabba rättningar !”


Karolina K. 4,9/5
2022-05-30
”(Mest nöjd med) Att man får göra utbildningen i sin egna takt.”


Noora H. 4,9/5
2022-05-17
”(Mest nöjd med) MENTOR”


Fatma K. 5/5
2022-05-06
”(Mest nöjd med) Med min lärare”


Mazlum G. 5/5
2022-05-06
”(Mest nöjd med) Att man får ta allt i sin egna tempo.”


Anita H. 1/5
2022-05-05
”(Mest nöjd med) Att man kunde välja studera sin egen takt och mycket bra innehåll.”


Emmy T. 5/5
2022-04-13
”(Mest nöjd med) Upplägget av kursen”


Mohammed G. 4,9/5
2022-04-09
”(Mest nöjd med) Uppgifterna på delkursen.”


Cassandra N. 5/5
2022-04-07
”Att undervisningen blev så flexibel, jag fick möjlighet att kunna arbeta som vanligt under tiden jag studerade.”


Mathilda L. 4,3/5
2022-04-07
”(Mest nöjd med) Utbildningens upplägg”


Natalie K. 5/5
2022-03-29
”(Mest nöjd med) Strukturen och att det var tydligt vad man behövde uppfylla.”


Kristian K. 5/5
2022-03-24
”Att jag kunde arbeta medans jag plugga och att man fick snabb och lärorik hjälp av sin mentor vid frågor.”


Fiona 5/5
2022-03-13
”allt var bra”


Jeanette R. 5/5
2022-03-10
”Jag var nöjd med det mesta ,men framförallt feedbacken man fick av mentorerna ,både positivt och negativt och alltid snabba svar och rättningar.”


Vian J. 4,8/5
2022-03-10
”(Mest nöjd med) ingenting”


Robin B. 4,4/5
2022-03-10
”(Mest nöjd med) Att ha kunnat utbilda mig under tiden jag har arbetat.”


Karin H. 1/5
2022-03-03
”Grym feedback av mentorerna”


Amir A. 5/5
2022-03-03
”Jag är mest nöjd med att det var en utbildning som man kunde läsa på sig egna takt och att det var en jätte bra utbildning som man kunde lära sig jätte mycket av. En rolig och lärorik utbildning.”


Sofia S. 4,9/5
2022-02-24
”Jag är väldigt nöjd med hela upplägget. Det har varit tydligt. Man har vetat vad man ska göra och hur man ska göra det.”


Yonas L. 5/5
2022-02-22
”(Mest nöjd med) Att det var egen takt”


Yahye A. 4,8/5
2022-02-22
”(Mest nöjd med) Att jag har fått lära mig så mycket i min egna takt”


Ida F. 5/5
2022-02-17
”Upplägget var grymt och kontakten med personalen älskade jag, så himla trevliga och de ville verkligen hjälpa till.”


Martina T. 5/5
2022-02-10
”(Mest nöjd med) Kontakten med mentor och andra lärare.”


Marcus J. 4,5/5
2022-02-09
”Omdömena efter varje prov / inlämning. Lärarna är mycket duktiga på skriva detta. Det är motiverande och peppande även för den som får omprov.”


Erika T. 4,4/5
2022-02-02
”Uppläget, att man kan studera i sin egen takt. Bra kurslitteratur.”


Magdalena R. 5/5
2022-01-20
”Att det varit på distans och att jag fått läsa i min takt och när det passar mig.”


Halil B. 5/5
2022-01-13
”Bra service, gott bemötande, snabba rättningar och intressanta kurser!”


Kholod E. 4,8/5
2021-01-02
”att det går snabbt med återkoppling av mentorerna”


Mirjana C. 4,2/5
2021-12-27
”Upplägget av utbildningen, snabb kontakt med mentorerna.”


Magdalena R. 5/5
2021-12-20
”Att det var på distans, att jag kunde läsa när det passade mig tex titta på en föreläsning när jag hade tid. Toppen!”


William J. 5/5
2021-12-16
”Vädigt bra utbildning överlag.”


Melanie D. 4,9/5
2021-12-16
”Det jag mest var nöjd med var uppläggningen av studierna. Jag älskade att man kunde få bestämma hur mycket och vart och det har gjort väldigt mycket. Men även kurserna som har varit intressanta och praktiken var lärorik.”


Camilla N. 5/5
2021-12-09
”Stöttningen av min mentor Sofia som genom sin positivitet och professionella förhållningssätt gjorde att jag fixad min examen. Upplägget av socialpedagogutbildningen är fantastiskt bra.”


Vendela E. 4,4/5
2021-12-02
”Innehållet/delkurserna i utbildningen var bra och litteraturen. ”


Jenny N. 4,5/5
2021-11-25
”Upplägget definitivt. Jag är inte den som sätter mig i skolmiljö igen men ville ändå ha kunskapen. Detta var helt i min smak där jag kunde lägga upp tiden utifrån min livssituation under studietiden.”


Ola S. 5/5
2021-11-25
”Det pedagogiska upplägget, vilket gjorde mig som icke studievan att komma in i studier bra och möjlighet att finna en struktur som passade mig. Upplägget av kurserna gav mig den möjligheten!”


Cassandra Ö. 4,9/5
2021-11-25
(Mest nöjd med) Att man har fått en bra och meningsfull utbildning som hjälper individen till det bättre.”


Lukas Ö. 4,6/5
2021-11-16
”Jag är mest nöjd med stödet från min mentor Sofia.”


Tina N. 4,7/5
2021-11-11
”Flexibiliteten att kunna studera när som helst utan särskild deadline. Att få anpassad hjälp vid behov. All konkret och framförallt positiv feedback, särskilt efter avslutad kurs, det motiverar verkligen till att fortsätta med nästa och har alltid gjort gott för självkänslan efteråt.”


Sirwan A. 4,3/5
2021-11-04
”Kontaken med mentor och övriga funkade alldeles utmärkt.”


Carla 4,9/5
2021-11-03
(Mest nöjd med) Hur enkelt det va att få feedback från sin mentor”


Rita A. 4,3/5
2021-11-01
”det var enkelt att förstå på hemsidan hur man börjar studera.”


Mohammad P. 5/5
2021-10-28
Informativa innehållet i utbildningen”


Anna Q. 5/5
2021-10-21
”(Mest nöjd med) Allt! Det var enkelt att studera hos er, ni gjorde det enkelt!”


Mukhtar A. 5/5
2021-10-11
(Mest nöjd med) Den ofta snabba återkoppling och så klart den värdefulla kunskap jag har fått under kursens gång.”


Julia T. 4,6/5
2021-10-10
”(Mest nöjd med) Att jag kunde arbeta samtidigt som jag pluggade. Allt gjordes i min egna takt.”


Andrea I. 4,1/5
2021-09-30
”Jag lärde mig väldigt mycket under tiden jag läste hos er”


Lilian Z. 4,8/5
2021-09-30
”Jag är nöjd md feedbacken jag fått av Sofia vilket hjälpt mig mig att utvecklas


Sebastian L. 3,5/5
2021-09-30
”(Mest nöjd med) Att ha fått en utbildning där jag kunde ta det i eget tempo utefter ens livsförhållande”


Abod Y. 4,9/5
2021-09-24
“(Mest nöjd med) Allt ”


Elias N. 5/5
2021-09-16
Jag är nöjd med allt. Mycket bra bemötande och fick den hjälpen jag behövde.


Angelica S. 4,8/5
2021-09-16
“att jag kunde göra det i min egen takt, och Sofia var en sån bra mentor hon skrev alltid peppande kommentarer även om man fått rest och behövde förbättra. det stärkte mig och min självkänsla under plugg tiden.”


Zéona M. 5/5
2021-09-10
“Att kunna arbeta samtidigt och att kunna validera av de kurser och praktiken man redan hade läst sen innan eller fått av arbetslivserfarenhet.”


Abdulkarim A. 4,8/5
2021-09-08


Ami Lee M. 5/5
2021-09-07
“Mest nöjd och stolt över mig, och känt att mentorerna varit engagerade vid rättning och kommentarer”


Lisa S. 5/5
2021-09-02
“Utbildningen i helhet och att det var på distans då det passade min livssituation väldigt bra.”


Kristina K. 4,8/5
2021-09-02
“Att litteraturen hängde ihop så väl samt skolans struktur kring uppgifter. Det gjort min mindre stressad inför att börja studera och att få använda en sådan enkel plattform som Quiculum.”


Amanda 5/5
2021-09-01
“MYCKET! Något av det är såklart att utbildningen är på distans, vilket är väldigt bra. Det gör det möjligt att kunna arbeta samtidigt. Men även all ny kunskap jag lärt mig och även det som jag fått fördjupade kunskaper i. Allt var så himla intressant, men framförallt viktigt.”


Ibrahim N. 4,7/5
2021-08-27
“Jag med min lärare Sofia. För att hon har varit alltid tillgänglig när jag behövde hjälp och hon var väldigt bra på att svara snabbt med mera.”


Linn L. 5/5
2021-08-24
“(Mest nöjd med) Strukturen”


Kristina E. 5/5
2021-08-19
“(Mest nöjd med) att jag har klarat det”


Robin D. 4,8/5
2021-08-12
“(Mest nöjd med) mer kunskap”


Arbör A. 5/5
2021-08-06
“Jag är mest nöjd med att fast än utbildningen var på 100% distans så tyckte jag att mentorn fanns där för mig och var snabb med att rätta mina uppgifter men även att svara på mina frågor. Mentor var duktig på att pusha en till att fortsätta plugga.”


Anna P. 5/5
2021-07-30
“Hur snabb och fantastiskt tydlig feedback man fick på sina inlämningar/prov. Alltid fina och positiva ord som fick en att bli peppad att fortsätta läsa.”


Petra D. 4,4/5
2021-07-29
“Jag är väldigt nöjd med feedbacken från mentorerna samt att den kom så snabbt.”


Dilkhaz M. 1/5
2021-07-15
“(Mest nöjd med) att få hjälp och stöd av mentorerna.”
Något som kan förbättras? “nej faktiskt allt och alla var bra.”


Sami N. 4,8/5
2021-07-05
“(Mest nöjd med) Med alltid”


Andreas K. 4,7/5
2021-07-01
“(Mest nöjd med) Upplägget hur man arbetar.”


Leslye F. 5/5
2021-06-24
Att man kan plugga på egen takt


Tobias E. 4,6/5
2021-06-22
“Otroligt bra litteratur och föreläsningar som känns väldigt up to date med samhället och nuet. Fantastisk mentor som alltid svarar och ger bra och tydlig återkoppling.”


Ida A. 4,7/5
2021-06-17
“Fantastiskt upplägg, allt har flutit på så bra och smidigt.”


Simon C. 4,8/5
2021-06-17
“Att jag fick möjligheten att snabba på min kompetensutveckling och utbilda mig i egen takt.”


Ilaaf  4,8/5
2021-06-17
“Snabb koppling till mentorn, beställningen och expeditionen. Bemötandet har varit väldigt uppskattad”


Stefan T. 4,8/5
2021-06-17
“Det var lätt att kommunicera med mentorerna om man behöver hjälp”


Josefin I. 5/5
2021-06-10
“Att jag har kunnat studera samtidigt som jag har jobbat. Bra upplägg”


Helene 4,8/5
2021-06-10
“Jag är nöjd med upplägget av litteraturen kontra filmerna. Fanns inte en film så fixades det direkt när jag kontaktade min mentor.”


Tamarah L. 4,6/5
2021-06-03
“(Mest nöjd med) att jag kunde själv lägga upp mina studier”


Jasmin A. 5/5
2021-06-03
“Allt, framför allt kontakten med mentorerna. Att ni verkligen var där när man behövde er.”


Lana R. 5/5
2021-06-01
“(Mest nöjd med) Min utbildningen och läraren.”


Lina A. 5/5
2021-05-20
“(Mest nöjd med) Med mentorer”


Habip 5/5
2021-05-20
“Hela upplägget var otroligt genomtänkt och så bra upplagt.”


Mattias C. 5/5
2021-05-10
“Allt vr ganska bra”


Sahr S. 4,6/5
2021-05-07
“god kommunikation mellan elev och mentor”


Ronia J. 4,9/5
2021-04-17
“Jag är jättenöjd med den hjälp jag fick när det gällde mina studier. Är även nöjd med den stöd jag fick från er när det gällde min praktik.”


Selman G. 4,8/5
20217-04-16
“Bra distansutbildning, enkel att ta till sig och förstå.”


Julia K. 5/5
2021-04-15
“Att jag fått ut det av utbildningen som jag behövde.”


Annika S. 5/5
2021-04-08
“Snabb feedback och underbara digitala läromedel, lättlästa och inspirerande.”


Isabell G. 5/5
2021-04-01
“Jag tycker denna utbildningen har varit super bra. Den har passat mig perfekt. Jag kunde dessutom validera bort en del av kurserna då jag läst lite sen innan. Vilket var positivt för min del. Jag tycker dessutom det har varit intressanta och spännande ämne. Det har varit bra litteratur och tycker att man har lärt sig väldigt mycket. Jag tycker även att det varit bra att man har kunnat lägga upp sina studier själv. Särskilt jag som arbetar 100 % vid sidan om har fått göra detta i min egen takt.”


Sarah N. 4,6/5
2021-03-31
“Att min mentor Sofia bemötte mig på ett sådant proffsigt sätt att det gjorde det möjligt för mig att faktiskt kunna göra denna utbildning. Pedagogiskt samt tålamod har Sofia haft emot mot mig.”


Lena Svärd 5/5
2021-03-23
“(Mest nöjd med) att jag lärt mig så mycket och att alla mentorerna har verkligen hjälpt och stöttat mg under denna tiden”


Maria S. 5/5
2021-03-18
“Jag är supernöjd med min mentor Sofia. Hon är så bra på att ge feedback och sporra mig till att skriva utförligare och så omtänksam på ett professionellt sätt. Ett stort tack till er andra mentorer för att ni alltid ger ett proffsigt bemötande.”


Martin K. 5/5
2021-03-16
“(Mest nöjd med) Snabb feedback”


Idan M. 5/5
2021-03-11
“(Mest nöjd med) Hjälpen jag fick att hitta information av Sofia”


Maysaa H. 5/5
2021-03-05
“(Mest nöjd med) Hela utbildningen”


Anette M. 5/5
2021-03-04
“Bra kontakt med personal och lärare på Cady om man hade frågor . Proffsigt bemötande . Bra upplägg på studierna”


Brin C. 5/5
2021-03-04
“Att läraren va jätte tydliga och snabba på att rätta uppgifterna”


Maria F. 5/5
2021-03-04
“Mig själv. Att jag fixade detta. Jag tycker erat upplägg har varit så bra. Att man pluggar helt i sin egen takt. Man bestämmer själv hur mycket och hur fort jag vill studera, att man kan anpassa takten med familjen och att man kan ha ett liv vid sidan av sina studier.”


Mathilda 4,1/5
2021-02-25

“Att man kunde göra klart utbildningen i sin egen takt och inte anpassa sig.”


Ulrika K. 4,6/5
2021-02-25
“All feedback och att utbildningen blev mer ”proffsig” över tid. Den blev mer strukturerad och innehållet blev relevant eftersom!”


Sofia S. 5/5
2021-02-11
“Kursinnehållet otroligt intressant och relevant. Super bra Mentor som verkligen förklarar när du har frågor och funderingar så jag kände inte någon gång att jag ”satt fast” utan fick hjälp med mina studier.”


Frida 4,3/5
2021-01-30

“Att jag klarat av varje delkurs. Samt lärt mig massor av ny kunskap.”


Tina G. 5/5
2021-01-25
“det bästa var att läsa reflektion som läraren har skrivit när hon läste mina uppgifter”


Christian H. 4,6/5
2021-01-21
“Alla intressanta ämnen och att kunna genomföra det i min egen takt.”


Bella E. 5/5
2021-01-11
“Allt, jag är väldigt nöjd med hela utbildningen, min mentor Sofia var fantastisk och hela upplägget har passat mig oerhört bra. Jag har rekommenderat Cady till väldigt många bekanta och kollegor.”


Elin B. 4/5
2021-01-07
“Att har webbinarium, hade velat har fler sådana för att kunna diskutera med andra.”


Basir 4,9/5
2021-01-07

“Det var inte tidspress”


Hernando H. 5/5
2020-12-11

“allting !! super nöjd med allt !”


Bengin Y. 5/5
2020-12-03
“Hur upplägget är samt att jag är även hamna i mål”


Walid K. 5/5
2020-11-25

“Jag har varit nöjd med allt, Ni på Cady är verkligen snabba på att svara på frågor som man har.”


Katrin 5/5
2020-11-19
“(Mest nöjd med) MI kursen”


Shiren F. 4,6/5
2020-11-16
“(Mest nöjd med) Mentorns samspel”


Linda B. 4,4/5
2020-11-12

“Upplägget att studera hemifrån och själv välja sin tid. Att det kändes som att de viktigaste ämnena så var litteraturen i bokform vilket för mig känns lättare.”


Hiam 4,9/5
2020-10-31

“Att jag kunna plugga hemifrån för jag har små barn”


Carolina 5/5
2020-10-22

“Jag är super nöjd med flexibiliteteten och upplägget samt kurserna var super intressant”


Tamam M. 4,4/5
2020-09-28
“Fick bra stöd av min mentor och bra reflektioner efter inlämnade uppgifter, sm blev en förbättringsprocess i senare kurser.”


Susanna A. 4,6/5
2020-09-24
“Upplägget av studierna. Att man får tillgång till hela kursplanen och sedan kan arbeta sig igenom den helt och hållet i sin egen takt + en mycket snabb respons/rättning av delkurserna av mentorn. Jag har varit otroligt nöjd under hela studietiden.”


Sara W. 5/5
2020-09-17
“(Mest nöjd med) Min arbetsinsats”


Ronja G. 4,3/5
2020-09-10
“Jag är mest stolt över mig själv som klarade allt på bara 7 månader. Jag har verkligen kämpat hårt och äntligen är klar. Jag är även nöjd med min mentor som hjälpte mig massor, så tack så hämst mycket för hjälpen jag fått.”


Jenny B. 4,8/5
2020-09-04
“Det gick fort tycker böckerna var lätta att läsa”


Sebastian C. 5/5
2020-08-027
“Jag är mest nöjd att man kunde lägga upp planeringen själv.”


Kristina R. 4,8/5
2020-08-27
“Jag letade noggrant efter ett studiealternativ som passade mig, då jag fortfarande ville arbeta. Jag ville också börja så fort som möjligt och inte behöva vänta på antagning eller kursstart. Dessutom kunde jag styra mitt studieupplägg själv och därför blev valet Cady. Jag är väldigt nöjd och jag har haft en bra och positiv mentor. Tack Sofia!”


Emelie K. 4,5/5
2020-08-15

Jag gillade bredden på utbildningen med variation på kurserna och uppgifterna.


Amanda H. 4,3/5
2020-08-13

“Kurserna, Jag jämförde olika socialpedagog utbildningar och tyckte cadys kurser va mest intressanta. Det passade mig också väldigt bra att kunna validera redan lästa kurser samt att plugga i egen takt så att jag blev färdig på knappt ett år.”


Memo A. 4,8/5
2020-08-06

“Alla mentorer är väldigt hjälpsamma och tarvliga ”


Mia S. 4,8/5
2020-07-23
Flexibiliteten med studietakt”


Malin H. 4,9/5
2020-07-22

Jag är jätte nöjd med allt jag tagit del av. Helt fantastiskt snabb feedback på inlämningarna.”


Therese P. 5/5
2020-07-21

Feedbacken från min mentor. Väldigt fina ord från henne fick jag och allt har varit väldigt tydligt och bekvämt. Bra att det funnits länkar till det viktigaste man behöver veta och bra instruktioner i arbetsmomenten. Allt har gått jätte smidigt med Er och uppskattar allt jag fått från Er. Återigen , ett stort tack!


Marie-Louise L. 5/5
2020-06-30

“Detta upplägg med att kunna arbeta samtidigt som jag studerade vidare passade mig perfekt. Jag har längtat att få komma hem och öppna böckerna och ta del av dem. Under tidens gång har jag blivit mer och mer säker på att det var just elevhälsa jag är väldigt intresserad av. Jag har nu fått ny tjänst på min nuvarande skola med just sådana uppgifter och uppdrag. ”


Isabelle S. 3,8/5
2020-05-24

tydliga instruktioner hur uppgifterna ska utföras.


Elissa M. 4,5/5
2020-05-18
“Att det var så enkelt att jobba i sin egen takt. Vissa uppgifter kan jag uppfatta som lite luddiga i vad det var som förväntades av en. Men med snabbt svar från mentorn gick det bra.”


Helen H. 5/5
2020-05-08

All nyttig, innehållsrik och viktig kunskap som ger mig en trygghet i mitt arbete med människor.


Ajlana J. 5/5
2020-02-20

Att jag kunde göra den i min egen takt och att mentorer var snabba på återkoppling.


Daniel B. 5/5
2020-02-04
Det var bra litteratur. Det var en del repetition då mycket kring t.ex. SoL och LSS återkom i många kurser och personligen tycker jag att repetition är bra för inlärningen.


Hesho T. 5/5
2020-01-08
Jag måste säga att jag är nöjd med hela utbildningen. Jag tycker det är skönt att man kunde läsa i sin egna takt, då jag jobbar heltid som frisör. Jag och min mentor kunde komma på en bra plan som skulle funka för mig. Min mentor Sofia är fantastisk. Hon var till god hjälp, vi har samtalat via mail och telefon. Hon har varit stöttande och uppmuntrande, de dagar då det har gått väldigt långsamt. Jag tycker kurserna jag läste var jätteintressanta och givande. Jag rekommenderar denna utbildningen till alla. I helhet är jag väldigt nöjd.


Therese W. 4,3/5
2019-12-05

Bra kommunikation med lärarna, bra upplägg att bestämma sin studietakt och variation på uppgifterna.


Hamze H. 4,8/5
2019-11-19

Jag är nöjd med innehållet i utbildningen samt den enkla och snabba kommunikationen med cady teamet.


Axel H. 4,8/5
2019-10-28
Att kunna läsa i sitt eget tempo har jag tyckt varit mycket skönt samtidigt som jag har kunnat jobba. Det har oxkså känts skönt att när man behövt hjälp så har mentorerna snabbt varit på och stöttat och hjälp en att lyckas. Det tycker jag har varit mycket betydelsefullt.


Márcia S. 4,5/5
2019-10-03

Stöd och mentorerna och kursens upplagd. Allt har gått bra!


Niven Z. 5/5
2019-09-07
Jag är mest nöjd om själva plugget, att man få plugga utan press och det var fullt av kunskap och information. Mycket hjälp fick jag av underbara mentorer.


Giorgi K. 5/5
2019-08-22
Tack så himla mycket! Skönt att bli klar med utbildningen mycket tidigare än man trodde, detta gick bra, mycket givande utbildning och jag utvecklade min kunskap tack vare Cady!


Ida B. 5/5
2019-08-14

Att jag själv utvecklats så mycket med hjälp av utbildningen samt att den har gett mig en mycket bättre syn på människor och deras problematik. Så glad att jag vågade och klarade av att genomföra utbildningen.


Martina T. 4/5
2019-06-04
“Att det har varit bra arbetsmaterial och arbetsuppgifter. Varit många intressanta och givande kurser som jag har haft stor nytta med i mitt yrket.”


Sara T. 4,5/5
2019-05-30
Det som har varit bra är att man har kunnat utföra utbildningen i sin egen takt. Jobbar man heltid och har barn är detta ett jätte bra upplägg. Tycker också att det varit ett bra innehåll av kurser i utbildningen. Utbildningen har givit mig intresse till att studera mera.


Lina F.  5/5
2019-05-20


Pia L. 4,8/5
2019-05-17

Lättillgängligt, lätt att kombinera med annat jobb. Helnöjd, jag kommer att sakna er!


Monika L. 4,8/5
2019-05-09
Det passar mig bra att läsa på distans då jag även arbetar. Jag har arbetat många år på olika slags HVB-hem. Jag känner att mycket av det jag nu lärt mig skulle ha varit bra att ha haft med mig tidigare i livet. Men bättre sent än aldrig. Jag tycker de flesta föreläsningarna har varit väldigt intressanta. De har lockat mig att lära sig mer om ämnet. Jag tycker hela utbildningen har fungerat bra. Mentorerna har snabbt återkopplat om jag haft någon fråga. Testerna har rättats fort. Det har fungerat bra att få nya böcker. Jag är nöjd med min utbildning och tack för all feedback jag har fått. Ni gör ett bra jobb!!!


Farhad Q. 5/5
2019-05-02

Stöd och uppmuntran från min mentor till att jag lyckats med min utbildning Cady Academy är det bästa online skola


Martina F. 5/5
2019-03-27

Snabba återkopplingar -bra upplägg. Stabil grund för vidare arbete.


Monica S. 4,5/5
2019-03-22
Att den är intressant och smidig att göra hemifrån, bra plattform och snabb rättning på uppgifterna. Väldigt bra och givande utbildning!


Madeleine B. 4,3/5
2019-02-06

Att allt var på distans. Passat mig jättebra.


Mohamed H. 4,3/5
2019-01-08
“Jag är nöjd med min utbildning, eftersom det var lärorik kurser och intressanta de kurserna jag har läst. jag har även rekommenderat vänner eftersom jag var nöjd med er utbildning och med stolt kan jag säga att det passar många människor som vill utvecklas och utbilda sig hos er.”


Sanaz S. 5/5
2018-11-10

Att jag kunde göra den i min egen takt.


Aurelia D. 5/5
2018-10-27
Att det inte fanns någon press som det kan bli i skolan när man sitter vid skolbänken, nu hade jag möjlighet att ta det i min egen takt.


Lillemor S. 5/5
2018-10-19
Hej! Det jag är mest nöjd med är att man kan läsa på distans, utan träffar när man jobbar som jag gör som familjehem. Jag tycker att den här utbildningen är helt suverän. Tack så hemskt mycket för mig! 🙂


Sandra P. “Vill bara meddela dig om att jag numera är tillsvidareanställd som Socialpedagog inom Malmö Stad. […]  Jag är givetvis super lycklig och att jag dessutom fick en tillsvidareanställning direkt var långt över förväntan! 🙂  Tusen tack för allt. Vill också att du ska veta att jag känner att utbildningen har hög kvalité och jag känner att jag var väl förberedd inför jobbet med den utbildningen jag har gått.


Jennifer H. “Jag är nöjd med uppgifterna då det har stärkt mig som person då de krävt ett bra upplägg då jag jobbar 100% också. Jag känner mig stolt att lämnat in välutförda uppgifter vilket har varit er förtjänst då jag uppskattat kursernas uppgifter. Att ha blandat frågeställningar och också egna tankar ökar förutsättningar för att få en sådan personlig men samtidigt välutvecklad inlämning.