Referenser


Lösningsfokuserade och relevanta utbildningar för behandlingshem i Norrland

I Norrbotten befinner sig Norrbehandling, ett behandlingshem som bedriver högkvalitativ behandling och vård främst med ungdomar som upplevt våld. Vi har pratat med ägaren, Marcus, om sitt vårdföretag och vad vår distansutbildning till socialpedagog har tillfört honom och hans anställda. Han upplever Cady på ett väldigt positivt sätt och även rekommenderar våra utbildningar till andra företag och organisationer.

”Om era (Cadys) utbildningar matchar deras behov då skulle jag vara trygg med att köpa era tjänster och absolut det här med bemötandet man får och att det är lösningsfokuserad. Så ja, jag är jättepositiv.”

Läs mer om Norrbehandling och Marcus story här!Vill jobba med människor – distansutbildat sig till HR-specialist!

Idas framtida vision är att arbeta som HR-specialist och då ville hon utbilda sig. HR är långt ifrån det yrket hon jobbar med nu som är inom produktionen i ett stort världsledande företag. Hon hade inga förkunskaper eller erfarenheter inom HR sedan tidigare och ville utveckla sig till ett yrke där hon kunde jobba med människor.

Cady’s breda HR-specialistutbildning uppfyllda hennes behöv. Läs mer om den här!

”Den täcker jättemycket av HR. Det är liksom en bredd utbildning. Man får grundläggande kunskaper inom många olika områden.”

Läs Idas story här!


Har distansutbildat sig till sitt drömyrke HR-specialist!

Matina vill arbeta som rekryterare och få chansen till att utveckla nya teknologier och arbetsformer. Därför har hon utbildat sig till HR-specialist.

“Efter avslutad utbildning som diplomerad och yrkesberättigad HR specialist på Cady Training Academy med säkerhet är redo för att komma ut i arbetslivet och anta nya utmaningar inom alla HR områden.”

Läs Matinas story här!


Efter att ha jobbat på kontor i princip hela sitt yrkesliv ville Eva byta karriär. Utbildade sig till undersköterska inr. akutvård.

I mer än 30 år har Eva jobbat på kontor och samtidigt jobbat som personlig assistent på deltid. Att hjälpa människor var ett yrkesområde som hon kände mer och mer var hennes rätta.

Läs Evas story här.


Att ha arbetat med människor i hela sitt liv, och jobbat på en skola med särskilda behovsbarn i 19 år, har inte fått Maria att luta sig tillbaka. Utbildade sig till Socialpedagog.

Hos Cady hittade hon socialpedagogutbildningen som gjorde att hon kunde fördjupa sitt kunnande och bli ännu mer attraktiv i sin yrkesroll och på arbetsmarknaden.

Läs Marias story här.


Peter hittade vad han letade efter i Cady’s utbildning till HR-specialist.

Jag har alltid haft ett intresse för det som har att göra med personer och att allt går rätt och rättvist till i olika processer. Jag har funderat på HR-sidan och även pluggat både civil och statlig arbetsrätt, där föddes intresset på riktigt.

Läs Peters story här!


⭐️Läs vad flera elever har tyckt om sin utbildning hos oss här!