Referenser

Referenser

Företagsreferenser


Norrbehandling AB

Lösningsfokuserade och relevanta utbildningar för behandlingshem i Norrland

I Norrbotten befinner sig Norrbehandling, ett behandlingshem som bedriver högkvalitativ behandling och vård främst med ungdomar som upplevt våld. Vi har pratat med ägaren, Marcus, om sitt vårdföretag och vad vår distansutbildning till socialpedagog har tillfört honom och hans anställda. Han upplever Cady på ett väldigt positivt sätt och även rekommenderar våra utbildningar till andra företag och organisationer.

”Om era (Cadys) utbildningar matchar deras behov då skulle jag vara trygg med att köpa era tjänster och absolut det här med bemötandet man får och att det är lösningsfokuserad. Så ja, jag är jättepositiv.”

Läs mer om Norrbehandling och Marcus story här!Elevreferenser


Sofie R.

Gillar att lära sig nya saker – utbildade sig till medicinsk sekreterare!

Sofie Rosengren gillar att lära sig nya saker så det är kanske inte så konstigt att hon har läst inte mindre än två utbildningar hos oss på Cady. Något som snabbt har lönat sig. Hungern efter nya kunskaper och möjligheter ledde till tillsvidareanställning.

Sofie blev klar med sin administratörsutbildning i januari 2020 och den till vårdadministratör några månader senare, i april. I juni börjar hon en tillsvidareanställning som vårdadministratör. Ett jobb som hon har fått tack vare sin utbildning

När du går en utbildning hos Cady har du tillgång till lärplattformen dygnet runt så att du kan läsa när det själv passar dig. Dessutom har du stöd av en mentor som hjälper dig genom utbildningen. Den här kombinationen av frihet och stöd är någonting som Sofie verkligen har uppskattat.

Läs Sofies story här!


Sofie P.Utbildat sig för att kunna bättra hjälpa människor – blev behandlingspedagog!

Sofie har själv sett hur missbruk påverkar människor och därför vill hon kunna hjälpa de som har den typen av problem till ett bättre liv. Som ett första steg i den karriären sökte hon och fick ett vikariat på ett behandlingshem. Att jobba med och hjälpa människor kändes helt rätt och efter vikariatet började Sofie arbeta på ett utslussningsboende för ungdomar. Hon kände att hon ville ha en utbildning inom sitt yrkesområde för att kunna hjälpa människor bättre samt för att kunna få fler och bättre möjligheter till jobb. Utbildningen även gav henne en bättre lön.

Sofie är väldigt nöjd med stödet hon har fått av sin mentor under tiden hon läste till behandlingspedagog och att läsa på egen hand passade henne bra.

”Studierna har gått jättebra och jag har haft en bra mentor som har hjälpt mig och svarat på alla mina frågor. Det är ju också viktigt att man själv tar initiativ som elev att nyttja sin mentor för att få ut så mycket som möjligt av studierna.”

Läs Sofies story här!


Ida H.

Vill jobba med människor – distansutbildat sig till HR-specialist!

Idas framtida vision är att arbeta som HR-specialist och då ville hon utbilda sig. HR är långt ifrån det yrket hon jobbar med nu som är inom produktionen i ett stort världsledande företag. Hon hade inga förkunskaper eller erfarenheter inom HR sedan tidigare och ville utveckla sig till ett yrke där hon kunde jobba med människor.

Cady’s breda HR-specialistutbildning uppfyllda hennes behöv. Läs mer om den här!

”Den täcker jättemycket av HR. Det är liksom en bredd utbildning. Man får grundläggande kunskaper inom många olika områden.”

Läs Idas story här!


Eva

Vågade ta steget och bytt karriär – utbildade sig till undersköterska inr. akutvård!

Efter att ha jobbat på kontor i princip hela sitt yrkesliv ville Eva byta karriär och gör det hon brinner för – jobba med människor. Då utbildade hon sig till undersköterska med inriktning akutvård och fått det jobbet som hon ville ha. Hon tipsar andra till att våga ta nästa steget.

”Bara gör det! Kunskaper får man aldrig för mycket av. Funderar du på att läsa vidare så slå till. Det är något man aldrig ångrar. Det enda jag ångrar är att jag inte gjorde det här för redan tio år sedan.”

Läs Evas story här!


Matina Z.

Har distansutbildat sig till sitt drömyrke HR-specialist!

Matina vill arbeta som rekryterare och få chansen till att utveckla nya teknologier och arbetsformer. Därför har hon utbildat sig till HR-specialist.

”Efter avslutad utbildning som diplomerad och yrkesberättigad HR specialist på Cady Training Academy med säkerhet är redo för att komma ut i arbetslivet och anta nya utmaningar inom alla HR områden.”

Läs Matinas story här!


Maria C. socialpedagog

Ville fördjupa sitt kunnande – utbildade sig till socialpedagog!

Att ha arbetat med människor i hela sitt liv, och jobbat på en skola med särskilda behovsbarn i 19 år, har inte fått Maria att luta sig tillbaka. Hos Cady hittade hon socialpedagogutbildningen som gjorde att hon kunde fördjupa sitt kunnande och bli ännu mer attraktiv i sin yrkesroll och på arbetsmarknaden. Dessutom kunde hon läsa utbildningen på ett sätt som verkligen passade henne.

”Jag tyckte att det var spännande och utvecklande att läsa någonting. Jag ville inte heller sluta jobba, utan jag ville kunna plugga och jobba samtidigt… Utbildningen har lett till att jag kan söka fler och andra jobb. Nu är jag mer attraktiv på arbetsmarknaden och kan höja min lön.”

Läs Marias story här!


Peter H.

Utbildningen mötte hans stora krav – blev HR-specialist!

Peter har sina rötter i den maritima världen. Han började som jungman och har sedan dess prövat på nästan alla roller inom handelssjöfarten. När han började inom myndigheten Sjöfartsverket var det som lots men Peter avancerade och började snart få olika chefsställningar, bland annat som tjänsteförrättande förhandlingschef. Det var när han började leda medarbetare som intresset för just personalfrågor blommade upp på allvar.

Men att sätta sig på skolbänken en längre period mitt i livet var ingenting som Peter var intresserad av. Vid 52 års ålder tilltalades inte Peter av att sätta av fyra år för att läsa HR-utbildningen. Han ville ha kunskaperna men på sina villkor och på ett sätt som passade hans liv.

”Jag har alltid haft ett intresse för det som har att göra med personer och att allt går rätt och rättvist till i olika processer. Jag har funderat på HR-sidan och även pluggat både civil och statlig arbetsrätt, där föddes intresset på riktigt.”

Läs Peters story här!


⭐️ Läs vad flera elever har tyckt om sin utbildning hos oss här!


Se även gärna filmen om våran före detta sexrådgivarelev Lotta Kajving