Distansutbildningar inom Social omsorg

Gillar du att hjälpa dina medmänniskor och ge dem stöd? Läs en av våra distansutbildningar inom social omsorg! Här kan du se vårt utbud av utbildningar i denna kategori.


distansutbildningar inom social omsorg Behandlingspedagog 1200x630

Behandlingspedagog

Som behandlingspedagog arbetar du med människor som har olika typer av missbruksproblematik. Det kan vara droger eller alkohol och även andra såsom spel-, mat- eller sexmissbruk. I vår gedigen utbildning får du viktiga kunskaper och verktyg för att kunna hjälpa dessa människor ur sitt missbruk och leva ett liv utan det.


distansutbildningar inom social omsorg Integrationspedagog 2020 1200x630

Integrationspedagog

Att integrera sig i det nya samhället är oerhört viktigt för de nyanlända. Oftast behöver de hjälp och där kan du som integrationspedagog stödja dem i deras kontakt med samhället och olika myndigheter. Då du arbetar nära dina klienter så kan du även upptäckta signaler på ohälsa tidigt. Få de verktygen och kunskaper du behöver med denna distansutbildning.


distansutbildningar inom social omsorg Socialadministratör 2021 1200x630

Socialadministratör

Ett arbete som socialadministratör innebär att du hjälper socialsekreteraren med administrativa arbetsuppgifter inom den sociala omsorgen. Det är ett socialt arbete där du även har kontakt med kunder och andra kollegor. Här får du de viktiga kunskaper och kompetenser som du behöver för att kunna jobba som socialadministratör.


distansutbildningar inom social omsorg Socialpedagog 2020 1200x630

Socialpedagog

Som socialpedagog arbetar du direkt med dina klienter och hjälper dem i deras dagliga liv. Dina klienter kan vara barn, ungdomar eller vuxna som har svåra problem och behöver hjälp på olika sätt. Oftast är det att ge stöd genom samtal men det kan även vara att hjälpa med praktiska uppgifter som att kontakta olika myndigheter. Vår utbildning är godkänd enligt MYH för SeQF kvalifikationsnivå 5 och ger dig de kunskaper som du behöver.


Distansutbildningar 1200x630

Andra distansutbildningar

Är du intresserad av att läsa en utbildning i ett annat yrkesområde än någon av våra distansutbildningar inom social omsorg? Kolla hela vårt utbud! Vi erbjuder utbildningar inom flera andra områden såsom vård och omsorg, organisation och ledarskap samt fastighet och bygg.


Distanskurser

Distanskurser

Önskar du få kompetensutveckling som du kan använda i ditt arbetsliv? Läs en av våra distanskurser! Då kan du få just den kompetens som du behöver för att ta dig till nästa nivå i ditt arbetsliv. Välj bland flera olika yrkesområden såsom vård och omsorg, pedagogik samt organisation och ledarskap.