Vårt ansvar

Sponsring

För oss på Cady är det viktigt att ta vårt sociala ansvar och vara en positiv förebild för förbättring av vårt samhälle.

Därför stödjer vi dessa föreningar som även aktivt jobbar för att göra skillnad i viktiga och aktuella samhällsfrågor.Miljö och hållbarhet

Vi är stolta över att vara ett miljömedvetet företag!

Att vara miljömedveten genomsyrar hela vår verksamhet och är otroligt viktigt för vår ägare och oss. Vi har aktivt valt att erbjuda all information kring våra utbildningar enbart digitalt via vår hemsida och e-post. Därmed kan vi snabbare få ut nyheter och förändringar samtidigt som vi håller nere kursavgiften till våra elever och tar hänsyn till miljön!

I det mån det går använder vi även interaktiva online-böcker i våra utbildningar. Detta hjälper minska inverkan på miljön då det behövs inget trä för papper eller bränsle för tillverkning och transporter för att sedan ta fram och leverera materialet. Dessutom med de interaktiva böckerna blir kunskapen lättillgängligare och eleverna aktivare i sitt lärande då textavsnitten varvas med intressanta filmklipp, länkar och bildspel som gör innehållet levande och intressant.